PDL Bihor atacă furibund: „PSD şi PNL pupă poala UDMR!”

SeremiIzolat politic în plan local, Ştefan Seremi, liderul PDL Bihor, a remis azi un comunicat pe adresa redacţiei JB, semnat Biroul Permanent al PDL Bihor. Limbajul e destul de colorat şi înfierea monstrul politic USL – UDMR Bihor.

Iată fragmente din comunicatul PDL:

„(…) La şedinţa ordinară a CJ Bihor consilierii PNL şi cei ai PSD (cu o singură abţinere), au nesocotit interesele orădenilor şi au votat fără să le tremure mâinile segregarea etnică a instituţiilor culturale. Astfel, marionetele au făcut jocul păpuşarului, UDMR, ca „partid etno-business”, putând să-şi serbeze încă o victorie. Nici o clipă cozile de topor din PNL şi PSD nu s-au gândit la o tradiţie de 60 de ani, în care instituţiile de cultură din Oradea au existat după modelul unei comunităţi multietnice (…). Consilierii inconştienţi şi stupizi din PNL şi PSD au comis un act de trădare a interesului naţional. (…). PSD Bihor se laudă că este partidul celor mulţi, în schimb, a preferat să voteze în favoarea celor foarte puţini, ignorând miile de semnături ale orădenilor (…) La rândul lor, liberalii orădeni întorc spatele organizaţiilor civice care militează pentru normalitate (…)

Act de trădare

Mai spune PDL: „Votul de ieri este, din toate aceste motive un act de trădare, un fapt care nesocoteşte interesul naţional, un gest, în ultimă instanţă, de prostie! Al doilea episod (…) s-a consumat în ceremoniile prin care samsarii politicii locale, mânaţi de interese şi pofta de a-şi conserva privilegiile, au parafat o alianţă. În sfârşit, oficial, pentru toată lumea, s-a făcut ceea ce ştiam cu toţii că se întâmplă pe la colţuri: PSD şi PNL pupă poala UDMR”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *