Ferrari subestimează România

2011-Ferrari-458-Challenge Criză nu e pentru toată lumea, desigur. Rezultă că numărul de maşini alocate de constructorul italian României pentru 2011 se dovedeşte a fi prea mic.
„Până în prezent au fost comandate 27 de maşini, iar cota alocată României este de 28 de unităţi. Până acum am livrat 5-6 unităţi”, a spus azi reprezentantul Forza Rossa – importator Ferrari în România.
Declaraţia a fost făcută azi, la evenimentul de lansare al modelului Ferrari 458 Challenge, primul bolid de curse disponibil la vânzare în România.
Pentru modelul destinat exclusiv competiţiilor, importatorul are deja trei clienţi.
2011-Ferrari-458-Challenge-back-viewProprietarii modelului în valoare de peste 220.000 de euro vor beneficia de consultanţă în ceea ce priveşte cursele destinate acestor tupuri de vehicule, putând să participe la aceste competiţii. De asemenea, posesorii de Ferrari 458 Challenge vor putea beneficia de asitare de pilotaj, servicii de asistenţă tehnică şi gestionarea maşinii.
Forza Rossa va mai lansa în acest an două noi modele, Ferrari Four, în mai – iunie, şi spre sfârşitul anului încă un vehicul despre care reprezentanţii companiei nu au dat detalii.
Soţii Camelia şi Ion Bazac (fost ministru al Sănătăţii) controlează dealerul Ferrari, printr-o firmă înregistrată în Cipru. În 2009, Forza Rossa a derulat afaceri de aproximativ opt milioane de euro, cu un profit net de 300.000 de euro.

sursa: Mediafax

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *