Corupție și sex: adică politică!

Elena UdreaOarecum logic, era cazul ca în bălăcăreala dintre doi politicieni la vârf în România sexul și corupția să fie temele principale. Actorii: două hiper-vedete ale politicii națiunii – Elena Udrea și Victor Ponta.
Ponta s-a folosit de televiziunea aliată de partid – Antena 3 – pentru a da în Udrea. Pentru liderul de azi al PSD, Elena Udrea e “Regina” de pe tabla de şah a scandalului vămilor. Desigur, preşedintele Traian Băsescu este “Regele”.
Spune Victor Ponta: “Udrea este cea care îi protejează pe Falcă, Igaş şi Blejnar şi i-a promovat în această perioadă. (…) În momentul ăsta, Regina este cea care îi protejează pe domnul Bejnar, pe domnul Falcă, deci doamna Udrea”, a spus Victor Ponta, spunând că se subînțelege că Băsescu e „Regele”. Argumentează: “Din moment ce Traian Băsescu, preşedintele ţării, intervine la ministrul de Finanţe ca să nu fie schimbat şeful ANAF, aţi mai auzit de aşa ceva într-o ţară normală?“, a mai spus liderul PSD.
PontaPonta continuă cu lucruri grele: “Dacă nu ar fi existat scandalul cu Schengen şi dacă semnalele dinspre UE, Franţa, Germania, nu ar fi fost atât de puternice, acest sistem de corupţie şi crimă organizată ar fi rămas în continuare neatins. În momentul în care au venit semnale atât de puternice, s-a considerat… domnule, atacăm pionii, luăm sute de vameşi, de poliţişti de frontieră. La ultima descindere au luat doar poliţişti de frontieră. Vameşii şi şefii de vămi, numiţi de domnul Blejnar, nu au mai fost luaţi, ca nu cumva să înceapă să spună unde duceau banii. În momentul în care lucrurile au ajuns exact la adjunctul domnului Blejnar, s-au blocat“, a declarat Victor Ponta.
Udrea s-a folosit de blogul personal pentru a-l decredibiliza pe Ponta. Punct slab: scandalul sexual din PSD.  Zice blonda ministresă despre Ponta: “Un flăcău care a ajuns preşedinte de partid înainte de a depăşi faza concursurilor de frumuseţe terminate cu dosare penale de la organizaţia de tineret a PSD“. “Mă pomeneşte atât de des în ultima perioadă, încât nu poate fi vorba de altceva decât despre o obsesie chinuitoare pe care a dobândit-o în ceea ce mă priveşte”, scrie ministresa.
“Victor Ponta este un ipocrit şi un farseur. El este bufonul curţii regelui. Nimic din ceea ce spune nu poate fi luat în considerare fiindcă totul se sprijină pe o minte bolnavă, pe o logică strâmbă şi pe o lipsă de caracter uluitoare. Dacă folosim logica lui Ponta, concluzionăm că el însuşi este regele sexgate-ului din PSD, din moment ce personal i-a promovat şi susţinut pe liderul organizaţiei de tineret şi pe ceilalţi PSD-işti marcanţi implicaţi într-un caz de prostituție cu adolescente și proxenetism“, a încheiat Elena Udrea.
Ponta nu s-a lăsat: „Eu vorbesc despre corupţie, Elena Udrea despre sex”, a concluzionat mahărul pesedist.
Cunoscând vulnerabilitățile politicii dâmbovițene, am putea trage concluzia că ambii vorbesc de funie în casa spânzuratului
sursa: jurnalul.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *