Boc e optimist: Ieşim din recesiune

boc

Sosit la Oradea pentru a onora Congresul UDMR, premierul Emil Boc s-a adresat delegaţilor UDMR în mai multe rânduri cu apelativul „dragi colegi de guvernare”. Premierul a ținut să le ofere delegaților la Congres câteva pronosticuri foarte optimiste.

Boc a mulţumit UDMR pentru că a acceptat să facă parte din coaliţia de guvernământ condusă de PDL şi „să facem ceea ce a trebuit pentru ţară, mai puţin ceea ce ne-ar fi plăcut să facem”. Boc a ţinut să-i anunţe pe delegaţii la Congres că „încep să se vadă roadele” măsurilor luate de Executiv în ultima perioadă, „oricât s-ar strădui alţii” să le ignore. Boc a prognozat 1,5% – 2% creştere economică pentru 2011 şi 4 – 4,5% creştere economică pentru 2012. „Aceste cifre vor începe să se resimtă şi în buzunarele cetăţenilor, indiferent de etnie”, a spus primul ministru.

Emil Boc şi-a continuat discursul optimist, declarând de la pupitrul Congresului UDMR că „România are în următoarele şase luni cea mai bună perspectivă economică din ţările Europei centrale şi de est. La sfârşitul lunii martie, România va ieşi oficial din recesiunea economică. Dragi parteneri de guvernare. Am fost împreună când a fost mai greu, şi pentru asta vă mulţumesc”, a transmis premierul Boc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *