Ryanair a încurcat-o cu piloţii. Zeci de zboruri anulate. Oradea – afectată

Ryanair are probleme cu pilotii sai
Ryanair are probleme cu pilotii sai

Problemele mari cu piloţii se confirmă la Ryanair. Compania aeriană a anunţat că va anula între 40 şi 50 de curse, zilnic, în următoarele şase săptămâni! Printre zborurile afectate, şi cele de Oradea. 

Deja a fost anulat zborul Milano (Bergamo) – Oradea – Milano (Bergamo) de sâmbătă, 16 septembrie. Rămâne de văzut ce alte zboruri de Oradea vor fi afectate în perioada viitoare. 

Ryanair le transmite clienţilor săi notificaţi de anularea zborului să depună o cerere pentru returnarea sumelor plătite pe bilete sau să îşi replanifice călătoriile. 

Însă motivul invocat de Ryanair pentru această dereglare gravă a operaţiunilor sale este unul hilar: faptul că a “încurcat borcanele” în planificarea concediilor piloţilor săi! Însă promite că face eforturi să rezolve problema cât mai repede. Anunţul vine pe fondul unor informaţii neconfirmate de operatorul aerian, conform cărora anulările şi amânările de curse din ultima perioadă au fost generate de nemulţumirile piloţilor de la Ryanair. După cum scriam într-un post anterior, aceştia din urmă ar plănui un transfer în bloc la concurenţa Ryanair – compania scandinavă Norwegian Air!  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *