MyDeck – primul serviciu premium de transport din vestul ţării

MyDeck - servicii premium de transport si transferDespre compania sa, Călin Păcurar spune că este prima din vestul ţării care oferă servicii de transport personal de tip premium, cu destinaţii regionale în oraşe din România şi Ungaria.
Chiar dacă, la 36 de ani este un om de afaceri tânăr, Păcurar are deja o bogată experienţă în spate. Orădeanul a început să-şi construiască propria sa afacere în urmă cu 15 ani. După ce a pus pe picioare o spălătorie auto pe care a vândut-o mai apoi cu folos, Călin Păcurar a înfiinţat compania Euromaidec Touring, care închiriază autobuze, microbuze, organizează excursii şi tururi educaţionale, oferă tururi de oraş personalizate, cu ghidaj şamd.

Însă, acum serviciul vedetă propus de Călin Păcurar este MyDeck, care, prin flota sa de autovehicule îşi propune să ofere servicii de transfer fără cusur, cu zero probleme tehnice şi disponibil 24/24.

Prezenţi în Oradea, Debreţin, Budapesta, Timişoara

„Compania are capital 100% românesc și a fost creată în urma consolidării unei experiențe de peste 15 ani în domeniu. Serviciile noastre includ mașini cu șofer din gama medie și de lux, o experiență de călatorie reconfortantă, siguranța bagajelor și a călătorilor, garanția ajungerii la timp și alte servicii individualizate la momentul comenzii, împreună cu un zâmbet”, declară Păcurar, care garantează pentru acelaşi standard al serviciilor, indiferent că este vorba despre Oradea, Debreţin, Budapesta sau Timişoara. Acestea sunt oraşele unde MyDeck este prezent, indiferent că este vorba despre un transfer pentru aeroport, un transfer VIP cu WiFi și șampanie incluse, transferul copiilor la şcoală sau la grădiniţă, transfer la evenimente, servicii în oraş „de cinci stele la preț de taxi” sau servicii de curierat în Europa în aceeaşi zi, pentru colete de dimensiuni mici. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *