BursaBinelui.ro şi eNevoie.ro – două site-uri binevenite

enevoie.ro bursabinelui.roBursaBinelui.ro se recomandă ca fiind singura bursă unde se tranzacţionează fapte bune. În schimb, eNevoie.ro are alt profil, însă la fel de util: anunţuri ale prestatorilor de servicii. 

Dezvoltată de BCR, platforma online BursaBinelui.ro aduce împreună larg proiecte generoase, sociale sau umanitare, ce au nevoie de finanţare şi oameni dispuşi să ajute financiar. Poţi alege să donezi pentru proiectul care te sensibilizează, indiferent de natura sa şi oraşul unde se desfăşoară. Harta României este plină cu mii de proiecte ce aşteaptă donaţii de la oricine are tragere de inimă şi care vor să investească în … Bine. Indiferent că este vorba despre sport, cultură, sănătate, învăţământ sau despre iniţiative umanitare. “Bursa Binelui este singura platforma online care permite donatiile fara comisoane, incurajand astfel donatorii care vor sa participe cu sume mici (5, 10 lei) la o cauza. Organizatiile vor fi incurajate sa trimita rapoarte catre donatorii lor pentru a demonstra buna utilizare a resurselor si ca sa ii incurajeze pe acestia sa le sustina in continuare. Toate platile sunt securizate si intra sub incidenta legilor transferurilor bancare” – se arată pe site-ul dezvoltat de BCR şi Euplatesc. 

Cauţi un tâmplar şi nu ştii unde să-l găseşti? Sau tu eşti tâmplarul neobosit ce vrea să fie găsit cât mai repede? Indiferent că ai nevoie de un instalator, de transport, croitor, contabil sau de o doică pentru copil sau bunica nonagenară, eNevoie.ro îşi propune să-ţi sară în ajutor. Apariţie relativ recentă în mediul online, site-ul ce găzduieşte anunţuri ale prestatorilor de servicii este cât se poate de binevenit într-o ţară din care meseriaşii aleg să plece cu prima ocazie.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *