Cu Ryanair, 6 euro dus – întors Timişoara – Dusseldorf!

ryanair-timisoara-germania-belgiaDupă ce tocmai arătam în www.jurnalbihorean.ro că viitoarele zboruri Ryanair de la Oradea spre Barcelona şi Milano sunt mai ieftine decât cele operate de Wizz Air spre aceleaşi destinaţii, de la Debreţin, Timişoara şi Cluj-Napoca, iar că Ryanair micşoarează preţurile la extrem!

Ryanair a anunţat joi că până azi, vineri 23 septembrie, la miezul nopţii, se pot cumpăra bilete de la 3 euro, pentru cursele de Germania (Berlin, Dusseldorf şi Frankfurt) şi Belgia (Bruxelles), de la Timişoara! Este vorba despre bilete la preţuri derizorii pentru călătorii în lunile octombrie şi noiembrie 2016.

Astfel, cei ce intră pe www.ryanair.com până la miezul nopţii 23-24 septembrie 2016, pot găsi bilete dus – întors pe relaţia Timişoara – Berlin la 20,6 euro (cu două bagaje de mână incluse). Sau Timişoara – Bruxelles – 19 euro, dus – întors, pentru călătorii în cursul lunilor octombrie – noiembrie. Aceasta deoarece o cursă (dus sau întors) poate fi găsită la 3 euro, iar cealaltă la 15 – 17 euro.

Însă am găsit şi un preţ – şoc pentru Timişoara – Dusseldorf (Weeze): 6 euro dus-întors, pentru 19 şi 23 octombrie!

Ryanair îşi motivează promoţia-fulger prin numărul mare de rezervări în avans pentru cursele Ryanair de la Timişoara. Este, aşadar, ca o recompensă faţă de profitabilitatea acestui aeroport pentru compania irlandeză low-cost. De unde putem deduce că, dacă şi rezervările pentru cursele Ryanair de la Oradea vor merge la fel de bine, orădenii se pot aştepta şi ei la surprize plăcute din partea Ryanair. Atât pentru preţuri ridicol de mici, cât şi la extinderea destinaţiilor de pe Aeroportul Oradea.

Iată ce are de spus Denis Barabas, Sales & Marketing Executive Romania, Ryanair, legat de promoţia-fulger de la Timişoara:

“În septembrie am deschis noua noastră bază din Timișoara, cu o aeronavă alocată și o investiție de 100m$, urmată de lansarea orarului de vară 2017, care include 7 noi rute de vară către Berlin, Bruxelles, București, Dusseldorf, Frankfurt, Londra și Milano, care vor aduce peste 600,000 de clienți p.a. și susține 450 de locuri de muncă la Aeroportul Timișoara.

Pentru a sărbători numărul mare de rezervări în avans din rețeaua noastră de rute din Timișoara, scoatem la vânzare locuri promoționale pe rute selectate, la tarife începând de la doar 2,99€, pentru călătorii în octombrie și noiembrie. Clienții trebuie să acceseze www.ryanair.com/ro pentru a-și asigura o escapadă de toamnă economică în Germania sau Belgia, până la miezul nopții (24:00 GMT), vineri (23 septembrie).”

Pentru alte articole publicate de mine cu detalii despre viitoarele destinaţii Ryanair de la Oradea, dă click pe linkul de mai jos:

BIHON.RO/author/CALIN-CORPAS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *