Coada superficialitatii la aquapark

Coada la aquapark din cauza lipsei personaluluiVineri, 30 septembrie. Vreme buna de strand. 26 de grade anormale pentru aceasta perioada. Deh, incalzirea globala. La intrarea in aquapark-ul Nymphaea cateva zeci de persoane. Coada.

 

Din trei case, doar una functioneaza. La coada, multi copii, dar si adulti. Totul dureaza prea mult. Mult prea mult. Unul cate unul. Doar cash… O doamna iritata de situatie vitupereaza nervoasa. De ce sunt tinuti copiii atata la coada, cand deja puteau fi la tobogane?

Pun mana pe telefon. Raspunde seful Liviu Andrica. Ii invederez situatia. Se arata mirat ca nu sunt 2-3 case deschise. Promite sa remedieze rapid. In curand se va putea plati si cu cardul, asigura edilul.

Dar sunt detalii, nu-i asa? E soare, suntem la maneca scurta. Oradea, hai la aquapark, ca nu e aglomerat!

One thought on “Coada superficialitatii la aquapark”

  1. De ce asa reclama?Era si normal sa stea la coada. Era un grup de copii care isi plateau fiecare separat biletul. La 2 minute dupa ce au intrat copii s-a mai deschis o casa.Am fost acolo si am vazut intamplarea. Iar acei adulti erau parintii copiilor care nici macar nu intrasera inauntru. Au asteptat copii afara.Se imbulzisea la ghiseu sa dea bine la poza. Pacat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *