VIDEO HAIOS: Cupa Campionilor , blocată în furgonetă + Clasamentul All Time Champions League

Champions League - Cupa Campionilor, blocata in furgoneta
Champions League – Cupa Campionilor, blocata in furgoneta

Cupa Campionilor a ajuns la Milano şi primul contact cu Capitala Lombardiei nu a fost printre cele mai uşoare: Cupa a rămas blocată în interiorul furgonetei cu care a fost transportată la un palat din Milano – Palatul Marino. 

 

Mai precis, “Cupa marilor urechi” – cum îi spun italienii – fusese fixată pe un piedestal într-un aşa hal încât la un moment dat părea că nu mai poate fi desprinsă! A fost nevoie de mai multe încercări pentru a scoate cupa Champions League din maşină. Un video foarte haios.

Ca fapt divers, italienii au câştigat cupa de 12 ori (7 Milan, 3 Inter, 2 Juventus). Prin comparaţie, spaniolii au câştigat-o de 15 ori (10 Real, 5 Barcelona), englezii de 12 ori (5 Liverpool, 3 Manchester United, 2 Nottingham Forrest, 1 Chelsea, 1 Aston Villa), germanii de 7 ori (5 Bayern, 1 Dortmund, 1 Hamburg), olandezii de 6 ori (4 Ajax, 1 PSV Eindhoven, 1 Feyenoord), portughezii de 4 ori (2 Benfica, 2 FC Porto), românii (Steaua), francezii (O. Marseille), sârbii (Steaua Roşie) şi scoţienii (Celtic), câte o singură dată.

Citeşte şi:

Calderonul lui Atleti’ – ciudat de frumosul cazan de lângă rio

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *