CSM U Oradea – salt decisiv spre primul trofeu: Cupa! + VIDEODEDICATIE pentru baschetbaliştii CSM U Oradea

CSM - U Oradea
CSM – U Oradea

După ce în urmă cu doi ani rata la mustaţă câştigarea Cupei României în faţa Energiei Tg. Jiu (55 – 58), simt că acum baschetbaliştii Oradiei nu vor mai da greş. Nu pot, nu au voie să dea greş. Mai ales că oraşul ăsta le-a oferit totul. 

 

Nu va fi uşor, dar sunt convins că energiile pozitive transmise din tribună, alături de valoarea alor noştri, vor aduce primul trofeu baschetbalistic din sala de trofee a Clubului Sportiv Municipal – Universitar Oradea.

Mai mult, victoriile aduc victorii şi trofeele sunt premise bune pentru alte trofee. De aceea, cred că aducerea Cupei României la Oradea va fi un argument în plus pentru lupta de sub panou din Liga Naţională de Baschet. Chiar dacă am terminat sezonul regulat pe locul 2, sub Steaua, cred că Oradea are un argument solid pentru câştigarea titlului naţional, cu o conducere tehnică în acelaşi timp raţională, curajoasă şi inspirată.

În privinţa organizării Final 4 din Sala Sporturilor “Antonio Alexe”, îmi doresc ca Pompierii să nu fie mai catolici decât Papa şi să îngăduie umplerea sălii la capacitate maximă. Adică la cât au proiectat-o cei dinaintea noastră. Iar organizatorii, la rândul lor, să se asigure că accesul şi ieşirea din sală se face la parametrii optimi, în semn de respect faţă de publicul spectator.

10.04.2016 (semifinale)
U-BT Cluj-Napoca – BC Mures Tg. Mures (ora 16:00)
CSM CSU Oradea – Dinamo Bucuresti (ora 18:15)

11.04.2016 (finala)
Invingatoare SF1 – Invingatoare SF2 (ora 19:00)

Aşadar, haideţi cu toţii la sală.

Hai CSM-U! Cu toţii, pentru Oradea!

Dragi baschetbalişti ai Oradiei, ascultaţi mai jos piesa orădenilor de la Celelalte Cuvinte şi înţelegeţi că versurile rockerilor orădeni transmit aşteptările suporterilor orădeni de la voi. Aşadar, uimiţi-ne:

[youtube]vxDFtFGUYag[/youtube]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *