Yoghinul politician Meze – fanul lui Dracula!

Daniel Meze - fanul lui Dracula
Daniel Meze – fanul lui Dracula

Ajuns şef de partid şi candidat la şefia Consiliului Judeţean la doar 32 de ani, ex-jurnalistul yoghin Daniel Meze nu duce lipsă de idei. Bune, rele, cum or fi. Acesta a întocmit ceea ce se numeşte “Manifestul Mişcării Populare pentru Judeţul Bihor”, în care scrie, printre altele, că vrea în Bihor un parc de distracţii care să se folosească de brandul Dracula – “Dracula Land & Park”. Şi îl asemuieşte Disneyland-ului! 

 

Dracula lui Francis Ford Coppola
Dracula lui Francis Ford Coppola

O asemenea idee mai fusese propusă, pe timpul guvernării Năstase, de către fostul ministru al Turismului, Dan Matei Aghaton. Fără finalitate.

Arc peste timp – instructor de yoga şi cu ambiţii politice, Daniel Meze vrea şi el un Dracula Park de Bihor: “Un astfel de obiectiv construit în parteneriat public-privat ar genera un adevărat motor de dezvoltare pentru turismul bihorean și ar fi o atracție deosebită care s-ar bucura de o mediatizare foarte bună. Este păcat că România nu se folosește de acest brand pe care îl poate exploata pentru a se dezvolta din punct de vedere al turismului. Dracula este pe buzele tuturor turiștilor din lumea largă când vine vorba de România, iar noi putem să construim în Bihor un adevărat parc de distracții similar cu Disneyland. Putem să fim primii din România care exploatează acest brand care va pune Bihorul pe harta mondială a turismului”, scrie Meze în Manifest.

Vrea şi Festivalul Revistei Familia

Iosif Vulcan
Iosif Vulcan

Acelaşi Daniel Meze propune şi un Festival al Revistei Familia: “Instituția culturală cu o istorie de peste 150 de ani poate să fie pentru județul Bihor ceea ce este TIFF, Festivalul Internațional de Film Transilvania, pentru Cluj. Un festival al Revistei Familia poate să atragă în Bihor sute de mii de iubitori ai culturii care să-și exprime creațiile lor artistice către publicul larg. Revista Familia înființată de marele om de cultură Iosif Vulcan este celebră pentru că în numărul 6 din anul 1866 a debutat poetul nostru național Mihai Eminescu. La fel ca și Eminescu, George Coșbuc, își face debutul tot în paginile revistei bihorene în anul 1884.”

În acelaşi document politic botezat drept “Manifest”, Meze militează pentru “Bihorul produselor agroalimentare & țărănești ieftine și de calitate”, pentru “Bihorul parcurilor industriale și a locurilor de muncă” şi pentru externalizarea serviciilor sociale din subordinea Consiliului Judeţean.

Meze: “Bihorenii să nu stea cu mâna întinsă la stat”

Daniel Meze
Daniel Meze

“Vreau ca bihorenii „Să Aleagă Să Fie Liberi!” Să nu stea cu mâna întinsă la stat, să nu aștepte ajutoarele sociale, să aibă locuri de muncă bine plătite, să beneficieze de avantajele unui județ turistic și să mânânce o hrană sănătoasă produsă acasă de părinții și bunicii lor”, îşi îmbie Daniel Meze potenţialii alegători.

Manifestul poate fi descărcat de aici:

Manifestul Mişcării Populare pentru Judeţul Bihor

Citeşte şi:

Pigmei politici agresivi pe stil Băsescu

Daniel Meze – yoghin şef

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *