Hai, hajra DEB-ORA: Ungurii duc oradenii la Aeroportul Debretin!

Transfer Deb-Ora
Transfer Debretin-Oradea

Ţineţi minte cum anul trecut, în 2015, fix pe 1 septembrie, făceam pledoaria necesităţii unei conexiuni reale între Oradea şi Debreţin? Cel mai probabil că nu ţineţi minte. Dar nu-i niciun bai.

 

Atunci s-ar putea să vă aduceţi aminte de asta: “S-ar putea spune (sîc) că Oradea pierde teren suplimentar în faţa ungurilor din Debreţin. Şi totuşi, intreb: având în vedere că acum are deja un aeroport internaţional la doar 75 de kilometri distanţă, ce ar fi dacă Oradea ar încerca măcar să promoveze în folosul ei acest fapt? Până la urmă, 75 de kilometri nu sunt atât de mulţi, chiar dacă nu e autostradă între cele două oraşe. Iar când vom avea curse şi de la Oradea, cu atât mai bine. Ne vom putea promova cu două aeroporturi la pachet, cu destinaţii cât se poate de diversificate!” – CalinCorpas.ro, Hai cu Deb-Ora.

Nu? Nici acum? Ei, nu-i niciun bai. Chiar nici unul. Totuşi, vă informez că ungurii tocmai ce fac reclamă curselor-transfer cu autocarul între Oradea şi Aeroportul din Debreţin.

Cursele pleacă din faţa Gării Oradea, firma se numeşte OTGABI, iar cursa, cum altfel, decât DEBORA! 🙂

Cursa costă 6 euro, cu echivalent în lei sau forinţi. Biletele vor putea fi cumpărate în autobuz, de la şofer şi pe viitor inclusiv de pe internet.

Se cere ca rezervările să fie făcute cu cel puţin şase ore înainte de decolarea cursei aeriene către care se face transferul.

Rezervări la tel. 004-0725-936323; 004-0770-949523, e-mail: deboratransfer@monthermal.com sau prin Facebook: www.facebook.com/DEBORATRANSFER. Info+, www.deboratransfer.eu.

Citeşte şi:

Hai cu Ora-Deb, Hajra Deb-Ora

Terminal nou la Aeroport Oradea. PLUS Air Serbia ar aduce Etihad Airways la Oradea

Londra, Barcelona, Milano şi Stuttgart – destinatii aeriene posibile de la Oradea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *