Clooney devine celebritate-breloc pentru Hillary Clinton!

Hillary Clinton - George Clooney
Hillary Clinton – George Clooney

Nu numai în România politicienii încearcă să se folosească de imagina celebrităţilor artistice. Hillary Clinton ar face orice pentru a se face cât mai populară, în anul în care speră să devină preşedintele SUA. 

 

Pe Twitter, candidatul democrat pentru Casa Albă, Hillary Clinton a postat un mesaj prin care fanii săi sunt invitaţi să trimită textul “Clooney” la un număr special, pentru a avea şansa să-i întâlnească pe George şi Alma Clooney, cunoscuţi ca suporteri ai candidatului Hillary Clinton. Megastarul de cinema George Clooney ar urma să le fie gazdă celor care câştigă concursul lansat de Hillary!

Soţii Clooney au o casă în zona Los Angeles, precum şi o proprietate în apropiere de Londra, recent achiziţionată pentru 15 milioane de dolari.

Doamna Clooney este o britanică de origine libaneză, fără cetăţenie SUA. Soţii Clooney se lansează într-o serie de întâlniri la care se va cina, cu scopul strângerii de fonduri pentru campania lui Hillary Clinton. Un alt suporter al soţiei lui Bill Clinton este Steven Spielberg.

Clinton mai este susţinută de celebrităţi precum: Jennifer Lopez, Lady Gaga, Beyonce, Eva Longoria, Stevie Wonder, Quincy Jones, Kim Kardashian, Kanye West, Tony Bennett, Happy, sau Katy Perry.

Contracandidatul ei democrat, Bernie Sanders, este susţinut de către Danny DeVito, Spike Lee, Susan Sarandon, Art Garfunkel, Mark Ruffalo, Red Hot Chilli Peppers,

În schimb, Hulk Hogan, Dennis Rodman şi Mike Tyson sunt fanii lui Donald Trump, în timp ce Ted Nugent a afirmat că-i simpatizează pe amândoi candidaţii republicani, Trump şi Ted Cruz.

Citeşte şi:

Ciocniri între suporterii şi contestatarii lui Trump

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *