Bolojan – ca Maica Tereza! Primarul de Oradea, nominalizat la Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială

Bolojan Ilie Gavril După ce unii orădeni prea euforici s-au gândit să-l toarne în bronz, propunându-l cetăţean de onoare al Oradiei când încă e primar în funcţie al municipiului, iar partidul l-a făcut secretar general peste poporul PNL, acum Ilie Bolojan, primarul Oradiei, e văzut şi ca “maica tuturor răniţilor”, primind şi o nominalizare în domeniul asistenţei sociale, în plin an electoral. Bolojan candidează pentru un al treilea mandat la Primăria Oradea.  

Primarul municipiului Oradea a fost nominalizat la categoria Politicianul anului 2015 in asistenta sociala, in cadrul Galei Nationale a Excelentei in Asistenta Sociala.

Bolojan are 21 de contracandidaţi, între aceştia figurând fostul premier Victor Ponta, actualul vicepremier Vasile Dâncu, fosta ministră de la Mediu şi Muncă, Rovana Plumb, fostul ministru pentru Dialog Social Livu Pop şi fosta ministra a Muncii în Guvernul Ungureanu, Claudia Boghicevici.

Toate cele trei centre de cazare temporara din Oradea, unde 80 de familii în dificultate au un loc unde isi cresc linistiti copiii, Căminul de batrani din Episcopia, Centrul de zi pentru copiii cu Sindromul Down, Centrul de zi pentru Scleroza Multipla, Centrele de cazare pentru tinerii care ies din casele de copii si anume Dignitas si Candeo, cresele din Oradea, Centrul de zi pentru copiii cu autism, Centrul de zi pentru copiii din familii vulnerabile, Centrul de zi pt bolnavii psihici, sunt doar cateva din proiectele sociale care-l recomandă pe Ilie Bolojan pentru această nominalizare.

[polldaddy poll=9316286]

Citeşte şi:

Ilie Bolojan. Tătucu’ nost’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *