Se reunesc bitcoinerii din Oradea

Bitcoin BTCXchange

Sâmbătă, 11 octombrie, de la ora 18, bitcoinerii din Oradea sunt aşteptaţi la Caro Boutique Hotel&Restaurant (str. Kogălniceanu nr. 21A). Aici va avea loc prima întâlnire a comunităţii Bitcoin din Oradea, organizată de BTCXChange.ro.

„Scopul întâlnirii va consta în discuții privind nevoile comunității și proiectele de viitor ale acestei monede digitale în România. De asemenea, dorim să prezentăm și oportunitatea oferită magazinelor online de a implementa, prin intermediul platformei BTCXpay.ro, plata folosind moneda Bitcoin”, transmit organizatorii. Horea Vuşcan, CEO la BTCXchange.ro, susţine că „adoptarea BTCXpay.ro deschide ușa deținătorilor de Bitcoin de a cheltui moneda digitală în România”.

BTCXchange.ro este prima platformă (exchange) online pentru tranzacţii Bitcoin din România, fiind deschisă în noiembrie, anul trecut. În primul său an de existenţă, BTCXchange a intermediat tranzacţii în valoare de 2 milioane de dolari americani, informează Vuşcan. Platforma oferă posibilitatea tranzacţiilor din BTC în lei, euro, dolari americani şi invers, iar mai nou, există o interfaţă şi în forinţi, pentru atragerea clienţilor din Ungaria.

Cu BTCXchange.ro, Vuşcan a ajuns în presa naţională (online şi televiziuni), fiind pomenit şi în articole publicate de revista Forbes(.com) de agenţia Reuters.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *