7 semnate C.C. pe bihon.ro

Aleşii locali din Oradea şi Sânmartin încearcă să convingă ANRM să scoată cele două UAT-uri din perimetrul de exploatare a gazelor EX-3 Băile Felix. O fi doar o acţiune de imagine sau Ilie Bolojan şi Lucian Popuş chiar cred că au ceva şanse?

Oradea şi Sânmartinul vor afară din EX-3 Băile Felix

Ecologiştii nu se lasă. Concurs pentru Roşia Montană şi info-campanie anti-gaze prin judeţ.

Concursul ce te duce la Roşia Montană

După o licitaţie cu cântec, câştigată de firma la care a lucrat şeful de cabinet al preşedintelui Popa, Horea Carţiş, se vede treaba că strategia de dezvoltare a judeţului, încropită anul trecut, are bube. Opoziţia le arată, totuşi, timidă. Însă chiar şi preşedintele Cornel Popa recunoaşte că aceasta este evident perfectibilă.

Strategia judetului, o carte de povesti?

Prefectul Claudiu Pop îşi continuă alergătura după imagine. După ce l-a adus la Oradea pe preşedintele ANRM, Gheorghe Duţu, pentru a lansa aici o perdea de promisiuni cu gazele în Felix, la Colegiul Prefectural din această săptămână, prefectul Pop nu a ratat ocazia de a evidenţia… pagina de Facebook a Prefecturii! O chestie foarte serioasă, desigur. Revenind la acţiunea Pop – Duţu, cu această ocazie am asistat la revenirea postacilor politici pe forumul Bihon.ro. Semn că disperarea e mare. 😉

Prefectul Claudiu Pop se laudă cu Face-Prefectura lui

Angajamente gazoase pentru Felix

Emilian Pavel e foarte aproape să apară pe lista PSD pentru europarlamentare. La fel şi Sorin Moldovan, de la PDL, numai că acesta din urmă nu reprezintă, de fapt, Bihorul, fiind şeful organizaţiei de tineret pe ţară a PDL. Alţi doi tineri liberali au intrat în joc, Anca Sas şi Bogdan Pater.

Tineri politici bihoreni cu gândul la Bruxelles

Liderul PDL Oradea, Cristian Puşcaş, acuză Primăria şi Inspectoratul Şcolar că-i deposedează pe elevii orădeni de uniforma de liceean şi-i îmbracă, forţat, în salopeta de ucenic. Totul pentru a face pe placul firmelor din Parcul Industiral Eurobusiness, zgârcite când vine vorba de salariu. Totul pentru că nu avem specialişti, cică. Dar specialişti fără Bac, mai greu. Cam asta-i diferenţa între liceu şi şcoala profesională. Deşi, are dreptate şi Bolojan, nu toţi elevii sunt de liceu şi avem nevoie şi de meseriaşi. Complicată chestiune. De aceea, poată că puţină consultare publică nu ar strica nici primarului.

Condamna salopeta de ucenic impusa tinerilor de catre Primarie

Toate articolele semnate de mine pe Bihor Online le găsiţi aici:

http://www.bihon.ro/author/calin-corpas/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *