Moş Nicolae vine în Bitcoin, pe calincorpas.ro!

bitcoin de mos nicolaeLa două zile după lansarea demersului pe calincorpas.ro, iată că a şi venit prima donaţie în Bitcoin, o dată cu Moșul! Am găsit-o azi, pe adresa creată special în acest sens, pe blockchain.info. De Sf. Nicolae, pe adresa mea de donaţii din blockchain am găsit 0,03 BTC! Pentru cei mai puţin familiarizaţi cu Bitcoin, această donaţie s-ar converti în circa 30 de dolari americani. Nu ştiu încă cine este donatorul, dar, nu-i aşa?, una din calităţile tranzacţiilor în Bitcoin, este anonimitatea. 🙂

Iată donația:

donatii btc calincorpas.ro

Cum scriam în postarea prin care am lansat demersul, aştept donaţii pe adresa 17W3dQEQojCy2g2CWmYWod2JAzxF8YLkT4 şi promit că voi dona toată suma adunată către o cauză nobilă (ce urmează s-o stabilesc), cu condiţia să accepte plăţi în Bitcoin. Adică, foarte simplu, să-şi facă un cont pentru Bitcoin, în blockchain.info.

Mulţumesc, Moşule! Aştept sugestii pentru cauza către care aş dona toţi Bitcoin-ii primiţi, pe forumurile calincorpas.ro. Şi desigur, aştept şi alte donaţii pe adresa arătată mai sus!

cod qr donatii calincorpas.roAlături, este codul QR aferent adresei pe care primesc donaţii, care, o dată scanat cu aplicaţia pentru smartphone, va trimite automat suma BTC către adresa Bitcoin arătată.

UPDATE:

Tot azi, a sosit și a doua donație, de 0,01 BTC. Așadar, în cont sunt acum 0,04 Bitcoin!

Să fim BITgeneroşi: Donează-mi în Bitcoin, ca să donez mai departe, tot în Bitcoin!

3 thoughts on “Moş Nicolae vine în Bitcoin, pe calincorpas.ro!”

  1. Sunt Mihaela si Mia esit o tumora pe liba de 7,8cm si este canceroasa si din 65kg am slabit 20kg si am nevoie de bani sa ma operez dar din pacate nu ma ajutat nimenea si sunt comdamnata la moarte varog ajutatima si pe mine sa mai traiesc si eu macar un an.adresa de donatie de bitcoin:1Br3VAk12CMvwXNas2tFGbCMcKgjET9oAT. Varog din suflet am 29 de ani si ma cofrunt cu boala asta de 3 ani si poate ami dati si mie o sperata la viata.va rog si va multumesc din suflet la care vrea sa ma ajute.nu pot sa mai manc si sa beau apa.va multumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *