Sir Richard Branson intra in frenezia Bitcoin!

richard branson virgin bitcoinVirgin Galactic – compania ce va face zboruri comerciale in spaţiu – acceptă plata în Bitcoin. Sir Richard Branson a anunţat deja acest lucru, de la reşedinţa sa din paradisul numit insula Necker. Un bilet pentru acest zbor spaţial costă 250.000 de dolari, plătibil în Bitcoin, la conversia sa în dolari, anunţă miliardarul Richard Branson.

O personă a achiziţionat deja un bilet, plătind în Bitcoin. Este vorba despre o însoţitoare de bord din Hawaii, care a făcut bani investind în Bitcoin! Richard Branson este el însuşi un investitor în Bitcoin (BTC) şi crede în viitorul acestei monede digitale. De altfel magnatul grupului Virgin susţine că preţul Bitcoin se va stabiliza într-un viitor la o valoare evident mai mare decât cea de azi.

La această oră, cele mai mare burse BTC din lume – bitstamp.net, mtgox.com, btcchina.com – oferă Bitcoin-ul la un preţ ce variază de la 850 la 930 de dolari pentru 1 BTC! Preţul variază deoarece, fiind o monedă descentralizată, valoarea sa este dată de fiecare piaţă bursieră online, fără un control al vreunei autorităţi centrale. Trendul este unul în creştere, în ultima perioadă preţul Bitcoin explodând, pe măsură ce se investeşte tot mai mult în Bitcoin şi asistăm la o răspândire tot mai largă a bunurilor şi serviciilor ce pot fi achiziţionate în moneda digitală. Cu siguranţă, va urma şi în România, în viitorul apropiat. Ca să vă faceţi o idee despre ce fenomen economico-social vorbim, este bine de ştiut că acum un an, 1 BTC=11,5 USD!

token valorand 25 Bitcoin

Şi apropo de Virgin Galactic, această companie îşi propune să concureze cândva inclusiv liniile aeriene comerciale obişnuite, ducându-te, de exemplu, de la New York la Singapore într-o oră, călătorind pe… orbita Terrei!

Richard Branson: Buy your space flight with Bitcoin

Valul Bitcoin vine spre Romania. Urca-te pe el!

Richard Branson, la MTV Cribs:

[youtube]uoYYiXyZ3e0[/youtube]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *