4+1 variante pentru Ilie Bolojan, în 2016

Ilie BolojanConvorbire telefonică aproape plăcută cu iubitul nostru primar, domnul Ilie Bolojan. Printre altele, îndrăznesc să mă extrag din imediatul funest al baiurilor de la CET – inevitabil generate inclusiv de managementul domnului primar. Nu de alta, dar l-a ţinut în funcţie la CET pe numitul Dragoş Gligor Sorinel un cincinal. Despre asta, într-un alt episod.

Acum, vă relatez cele patru variante pe care i le-am pus pe masă domnului primar Ilie Bolojan, ca variantă de lucru pentru viitorul său, în orizontul anului 2016:

1. Un nou mandat ca primar al municipiului Oradea;

2. Ministru;

3. Preşedinte al Consiliului Judeţean Bihor;

4. Preşedinte de regiune, dacă se face regionalizarea.

Punându-i “pe masă” aceste variante, primarul nu le-a dezavuat pe niciuna. Ci, într-un mod surprinzător, mi-a spus: “Mai treceţi una. Poate că nu voi fi în politică”.

Acum, cunoscând faptul că Ilie Bolojan urmăreşte celebrele spuse ale lui Richard Branson – magnatul ce posedă brandul Virgin –  l-am întrebat, mai mult în glumă decât în serios, dacă s-ar vedea în 2016 prin Insulele Virgine Americane. “Ar fi frumos”, a răspuns domnul primar Bolojan. Să vedem dacă a glumit sau a vorbit serios.

Cu tâlc, nu-i aşa? 😉

Dupa Chuck Norris Facts, Ilie Bolojan Facts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *