Dragnea vrea să “gândim regional”. Dar la români când ne gândim, dle Dragnea?

Liviu Dragnea Viceprim-ministrul Liviu Dragnea, ministrul dezvoltarii regionale si administratiei publice, sustine ca o reorganizare a tarii in regiuni administrative necesita si o schimbare a abordarii generale cu privire la dezvoltare: “Sper ca anul viitor sa fie anul in care toate institutiile publice, toti actorii locali, toti functionarii, sa incepem sa invatam sa gandim regional, sa cream cadrul institutional si anul 2014 sa fie anul de pregatire a viitoarei regionalizari administrative”.

sursa: comunicat de presă Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, scris, cum altfel, fără diacritice. Ca o parenteză, observ că în România, mai nou, documente oficiale ale unor instituţii precum Guvernul şi Parlamentul, nu au nevoie de diacritice…

Un singur comentariu la această declaraţie: înainte să gândim regional, dle Dragnea, ar trebui să ne gândim la ţară, ca la un tot unitar. Iar ţara nu e nici Guvernul, nici Parlamentul, nici celelalte instituţii şi servicii aflate în mâna clasei politice. Ţara sunt oamenii. Cetăţenii pe care îi invoci ca o moară stricată atunci când eşti în opoziţie, şi cărora le dai jet atunci când eşti la Putere. Ameninţându-i cu Jandarmeria.

Apropo, fraţi jandarmi, voi nu v-aţi săturat de impostura celor care vă trasează ordine?

Frati jandarmi, politisti si militari!

One thought on “Dragnea vrea să “gândim regional”. Dar la români când ne gândim, dle Dragnea?”

  1. Abordarea generala cu privire la dezvoltare?
    Care dezvoltare?
    (probabil a capacitatii de stocare a buzunarelor politicienilor din Romania)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *