Bad Dog Bodea – un senator nervos. + Schimb dur de replici cu ministrul Chitoiu, pe care-l acuză că e omul impozitelor şi al FMI!

cristian bodeaFace ce face şi iese cumva în evidenţă. Întâi a înjurat la Mang (PSD Bihor), apoi la Guvern (în special la premier şi la miniştrii PSD, dar mai nou îl atacă şi pe Chiţoiu). Vorbeşte despre proasta comunicare din USL Bihor, îi atenţionează pe primarii PNL să nu mai stea cu mâna-ntinsă la Guvern, că n-au la cine, condamnă corupţia inspectorilor fiscali… Un parlamentar aflat, teoretic la Putere, dar care se comportă exact ca unul din Opoziţie. Comportamentul şi limbajul colorat i-a atras un cartonaş galben din partea lui Crin Antonescu. Dar se pare că omul nu se dezminte.

Pentru că Cristian Bodea, senatorul “câine rău” de Bihor, aşa se simte cel mai bine. În haina celui care “latră”, arătând ce vede el din interior că se face anapoda. Un politician oarecum atipic, care mizează că stilul lui, “ce-i în guşă şi-n căpuşă”, va fi apreciat de cei ce au urechi să audă. Alţii intuiesc că, dimpotrivă, tot ce face Bodea e ca un soi de preludiu pentru viitoarea politică de Opoziţie a unui PNL ce s-a săturat să fie remorcă în guvernarea PSD. Speranţele lui Crin că va ajunge preşedinte cu sprijinul PSD ce-i mai ţin pe liberali în siajul găştii lui Năstase, Ponta, Dragnea, Şova&Co.

Mai nou, Bodea o dă pe faţă, iritat fiind de neajunsurile traiului de orădean. “Sunt foarte nervos! Pentru că de două zile sunt forțat să fac duș cu apă rece și am început deja să răcesc. Va trebui, probabil, să merg să îmi iau direct antibiotice”, îşi începe parlamentarul o postare recentă de pe propriul blog, intitulată “Primăria te vrea nespălat!“. Spune că nu e supărat pe colegul său de partid, primarul Bolojan, ci pe “ţevari”. Ca şi cum ţevarii ăia ar lucra autonom şi nimeni nu trebuie să răspundă pentru felul în care acţionează regiile Primăriei.

Cei ce nu-l înghit ar putea spune doar că Bodea se dă singur de gol că este un parlamentar… jegos! Ceilalţi l-ar putea vedea ca “vocea patriotului naţionale”. Mai ales că dl Cristi Bodea a lucrat în presă, înainte să ajungă şef de cabinet la Cornel Popa. Iar după un stagiu prelungit la Popa, de 10 ani, ţuşti parlamentar PNL!

What’s next, Doc? 😉

UPDATE:

Schimb dur de replici Bodea – Chiţoiu. Bodea către ministrul PNL al Finanţelor: “Stiti de ce s-a inventat parlamentarul?! Ca sa ia pulsul electoratului si sa il traduca ministrului care sta prea mult in biroul lui. Asa ca, haideti la o scurta plimbare imaginara prin Romania reala. Sa va scot la aer, ca prea mult v-a tinut FMI-ul la socotitoare… (…) Poate ca cei de la FMI va iubesc si sunt gata sa va angajeze la ei, dar pentru romani sunteti un ministru specializat doar in taxe si impozite.”

Articolul, integral, aici: Chitoiu: Bodea e iresponsabil. Bodea, către Chitoiu: Poate ca cei de la FMI v-ar angaja!

One thought on “Bad Dog Bodea – un senator nervos. + Schimb dur de replici cu ministrul Chitoiu, pe care-l acuză că e omul impozitelor şi al FMI!”

  1. Eu pe totii asi trimite la gol de productie!!!Cum am fost noi in timpul “aia”,fara salar luni de zile.Nu avem nici un folos din voi! Numai traiti bine pe spinarea noastra!Cum am scris pe multe pagini, inmultiti ca ciini comunitari!Nu stiu de unde,sau cum,cind ati ajuns toti in fotolii?Numai un sfert din “lucratori”ai primariei,asi lasa acolo.Restul frunza lu Udrea pe talpa,pe drum fara intoarcere!Nu ca si acuma,Bolojan din parlament direct la primaria noastra.Filip din primarie ,direct la parlament.Biro Rozi din primarie direct la parlament…….si intre timp mai aduce fiecare si rudele in politica.Fac o rotatie mare.Nici unu macar dintre ei nu ajunge somer,sau fara loc de munca,ca si noi,si copii nostrii.Ne-am saturat!!!!Sa intelegeti o data!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *