Cum a fost parodiata sufocanta campanie publicitara pro-cianuri. Rosia Montana Gold Corporation devine BOMB, Tree, Plai Corporation :)

caricatura ovi pascu rosia montana golden cianuriAm să vă redau o parte din articolele pe care le publicam în urma cu mai bine de un an. Este vorba despre contra-ofensiva timidă a mişcării Salvaţi Rosia Montana în faţa campaniei publicitare hiper-agresive, prin care compania exploatatoare a închis gura tuturor ziarelor şi televiziunilor cu care au încheiat contracte publicitare barosane.

În fapt, sunt nişte mesaje ironice, menite să satirizele deja-tocitele slogane ale celor ce vor musai să ne otrăvească, numai să-şi scoată ei banul, laolaltă cu cei care ar trebui legaţi: politicienii – agenţi publicitari ai Roşia Montană Gold Corporation (RMGC).

Câteva link-uri, mai jos. Nu vă speriaţi, sunt articole scurte, cu un umor amar.

BOMB Corporation

Tree Corporation

Plai Corporation

+ din partea casei, caricatura lui Ovi

PS: în aceeaşi perioadă, eram bombardat cu “comentarii” la articolele pe subiectul Roşia Montană de aşa-zişii “postaci”. Persoane care nu există în realitate, fiind doar nişte “roboţi” ce reacţionează la cuvinte-cheie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *