La Dorbob, la bakerie: O sărăţea, vă rog! Sorry, “a saratzeea, please!”

bakery bucharestDorbob se internaţionalizează, pe măsură ce îşi deschide brutării în buricul târgului. Astfel se face că din “brutărie” sau “panificaţie”, Dorbob a devenit “bakery“, în Piaţa Regele Ferdinand. Aşa, pur şi simplu. O fi şi asta o măsură menită să încurajeze turismul internaţional în sublimul nostru oraş. Şi eu cred deja că la “bakery” sărăţelele-s, pardon, “saratzeelele are” mai de calitate, decât la surorile Dorbob de prin cartiere, din “countryside”. Pe bune! Ba nu, scuze, “for real”!

Şi, ca să mai facem un pas spre viitoarea romgleză, împăcăm sărăţeaua cu saratzeeaua, combinând “bakery” cu “brutarie”. Şi ne iese, o elegantă şi simpatică “bakerie“. Simplu, nu? “As simple as that!”.

Oradea, how do you speak English?

One thought on “La Dorbob, la bakerie: O sărăţea, vă rog! Sorry, “a saratzeea, please!””

  1. as vrea ca la linzerele pe care le faceti sa scrieti hidrati de carbon pe care/I contine la 100 de grame.nu zaharul pe care/ladaugati !!!!!sant un consummator constant si as vrea sa faceti si cu branza sarata!

Leave a Reply to gadalean vasile Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *