Ce am mai scris pe bihon.ro: Bodog (PSD) – candidat USL la Senat / “Bomba” in chilotii UDMR, la Centrul Ady / Un Trofeu Carpati in batjocura pentru orădeni

ziare_online

Secretar de stat la Ministerul Sănătăţii, dr. Florian Bodog e alesul PSD pentru postura de candidat USL în Colegiul 4 Senat Oradea. Dacă, aşa cum se estimează, va reuşi să câştige mandatul de senator, Bodog va fi urmaşul lui Mang în Senatul României. Detalii:

Bodog candidează la Senat

Realizările lui Bodog la Ministerul Sănătăţii

Se apropie campania electorală şi asistăm din nou la împunsăturile între taberele politice maghiare din Oradea. Centrul Cultural Ady a ajuns tărâm de bătaie cu puternic iz electoral. Oamenii lui Tokes au simţit sânge şi împung UDMR şi Fundaţia Mecena acolo unde îi doare. Primăria Oradea nu e străină de scandal: a scos la licitaţie, spre vânzare, Centrul Cultural Ady de lângă Ştrandul Municipal. Motivul, unul delirant: băieţii plini de bani de la Fundaţia Mecena (UDMR) nu şi-au plătit cu anii impozitele locale pentru teren şi clădire! Detalii:

Centrul Cultural Ady, exploatat politic

Fundaţia Mecena invoca diferenţe de interpretare fiscala

Trofeul Carpaţi de la Oradea a fost câştigat de echipa de handbal feminin a României. Fetele le-au bătut pe unguroaice cu 26 – 20. Din păcate, turneul a fost organizat în bătaie de joc faţă de publicul spectator orădean. Detalii:

Trofeul Carpaţi – subordonat televiziunii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *