Sinuciderea la ţigani – spectacol garantat

sinucigas oradeaLakatos Zoltan este numele unui cetăţean angajat la RER Ecologic Service. Azi, cetăţeanul de etnie rromă a ameninţat că se aruncă în gol de pe clădirea Palatului Vulturul Negru. După ce-a stat câteva ore-n şir pe acoperiş, cetăţeanul a fost dat jos fără prea mari emoţii. Lakatos a urcat în braţul hidraulic întins de pompieri şi a coborât la sol precum un veritabil star rock. O dată ajuns la sol, sutele de gură cască au asistat la scene specifice etniei din care provine cetăţeanul Lakatos. Surorile Mundrucz, din care una este concubina sa, au început să se îmbrâncească cu jandarmii. Acestea refuzau procedura-standard, care spune că orice tentativă de sinucidere se termină în ambulanţă. Că actorul principal e teafăr sau nu.

scandal cu jandarmeria

Culmea paradoxului a fost atinsă atunci când jandarmii au fost făcuţi criminali de către cetăţence! Asta imediat după ce lui Lakatos îi fusese salvată viaţa… Dar, desigur, putem presupune că totul a fost o regie menită să-i ţină pe chiriaşii sociali ai Primăriei în lumina reflectoarelor.

Împreună cu concubina sa, Mundrucz Elena şi cu rubedeniile acesteia, Lakatos parazitează statuia lui Mihai Eminescu de câteva zile încoace, cerându-şi dreptatea. Clanul Mundrucz e supărat pe Primărie că îi evacuează din culcuşul comod de lângă Cetate – strada Eftimie Murgu nr. 9. Primăria va face acolo un centru social multifuncţional. În schimb, chiriaşilor li s-au oferit alternative. Cum acestea sunt mai puţin confortabile, chiriaşii de etnie rromă refuză să se mute unde le propune Primăria spaţiu locativ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *