Germania e peste Spania la pariuri

Suporteri germani la UEFA EURO 2012

Înainte de Euro 2012 toţi bookmakerii vedeau, în mod logic, campioana mondială şi europeană Spania favorită să-şi păstreze titlul european.

Iată însă că o dată încheiate grupele, cotele s-au mai schimbat. Precizez din start că am luat în considerare cotele oferite de patru case de pariuri etalon: betfair, bet365, bwin şi gamebookers.

Deşi şi-a câştigat grupa, Spania nu a convins, arătând slăbiciuni, aspect pe care l-am semnalat într-o postare anterioară (link aici). În schimb, Germania a arătat mai solid. A câştigat toate meciurile din grupă şi chiar dacă a făcut-o la limită, a inspirat forţă de joc. Doar Portugalia i-a pus reale probleme.

POLAND SOCCER UEFA EURO 2012

Aşadar, dacă înainte de începerea turneului final, Spania era cotată cu prima şansă, iar Germania cu a doua, acum rolurile s-au inversat. Mario Gomez, „Schweini”, Ozil şi ceilalţi nemţi mai mult sau mai puţin sadea sunt văzuţi ca principali pretendenţi la coroniţa cu lauri.

La Roja e retrogradată pe doi, poate şi din cauza ideilor lui Del Bosque, care în grupe a început meciul cu Italia fără vreun vârf autentic în teren (!). Şi tot aşa a terminat şi meciul cu Croaţia. L-a scos pe Torres şi l-a băgat pe Fabregas. Cum a reuşit câştige, asta e deja altă mâncare de peşte.

Nimerind într-un sfert de finală oarecum mai lejer, cu Cehia, Portugalia a devenit acum a treia favorită a turneului. Vom vedea deseară cât de uşor e cu Cehia unui Baros trecut de prima tinereţe, garnisită din plin cu material fotbalistic de provenienţă internă.

Mai departe, avem Anglia, Italia, Franţa sau Italia, Anglia, Franţa.

Logic, Cehia şi Grecia sunt cotate cu cele mai mici şanse şi, deci, cu cote astronomice.

Cotele, aici:

betfair

bet365

bwin

gamebookers

Pe aceeaşi temă:

Tele-microbist: cele 8 sfert-finaliste, aşa cum le văd eu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *