Cum ar fi…

Cornel Popa Ilie Bolojan

Hai să facem un exerciţiu de imaginaţie oarecum umoristic, din ciclul „cum ar fi…”

Aşadar, cum ar fi

…ca după alegerile de duminică primarul Bolojan să-şi privească mustaţa în oglindă şi să se sperie văzând că i-a crescut un ditamai ciocul à la Petru Filip? Unii dintre orădeni i-l văd deja.

cum ar fi ca şi peste 6 luni candidatul UDMR de azi – ex-ministrul Cseke Attila – să împartă vitamina C pe Centru, vorbind de unul singur pe Corso şi întrebându-se de ce „a fenebe” i-au trebuit lui panouri roş-alb-verzi şi de ce a fost aşa de papă-lapte cu actualul primar în campania electorală? 

cum ar fi ca şi în următorii 4 ani filiala PDL Bihor să vegeteze, precum în 2008-2012, iar apoi mahării portocalii să se-ntrebe de ce n-au destule ştampile pe spate? Sau poate mahării oranj de azi, USL-aşii de mâine…

…ca Ţîrle să ne promită tuturor bihorenilor câte o excursie în America, acum, pe final de campanie?! 🙂 Cred c-ar avea mai mari şanse să mai prindă un mandat de ping-pong cu Selina, ca şef mare de Judeţ.

cum ar fi ca Popa Cornel să fie bătut de Ţîrle la cruce? Hai, că asta-r fi prea de tot!

În fine, cum v-ar plăcea ca în Oradea presa să scrie doar despre păpădii, desene pe asfalt şi ziua porţilor deschise la Primărie? Oricum, şi aşa nu mai încapi de „fapte care fac diferenţa”…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *