Cseke despre Bolojan: copiază, obstrucţionează şi fuge

Cseke a impartit sacose de cumparaturi in Piata Rogerius

Candidatul Cseke Attila lansează despre Ilie Bolojan următoarele aspecte:

– spune că în preocuparea de dată recentă a lui Ilie Bolojan faţă de viaţa culturală a oraşului e inspirată din programul său. Că, practic, Bolojan îl copiază. Mai nou, în campania electorală Bolojan a lansat promisiuni precum organizarea de festivaluri în Centru la fiecare sfârşit de săptămână şi mutarea Toamnei Orădene mai în vară. Şi Cseke militează pentru resuscitarea vieţii oraşului, prin turism istoric, cultural şi chiar culinar – exemplu fiind propunerea lui Cseke, de organizare a unui festival gastronomic internaţional la Oradea, împreună cu oraşele din străinătate cu care suntem înfrăţiţi.

Meridianul zero de la Oradea – magnet pentru turisti

Ilie Bolojan

– acelaşi candidat, ex-ministru al Sănătăţii, crede că administraţia Bolojan a lăsat-o intenţionat mai moale cu lucrările pentru viitorul Centru Oncologic din curtea Spitalului Municipal – executate, evident, de Selina – pentru ca nu cumva poporul să-şi aducă aminte, înainte de alegeri, că ex-ministrul Cseke a fost cel care a dat, de fapt, banii, alături de un alt ex-ministru UDMR, Ritli Ladislau. Astfel, termenul de 6 iunie nu va fi respectat.

Centrul Oncologic – amânat din motive electorale

– acelaşi Cseke s-a arătat dezamăgit că Bolojan a refuzat o dezbatere reală la Digi24, miercuri seară. Cei trei candidaţi invitaţi, Bolojan, Cseke şi Groza, au fost invitaţi separat în platou, neexistând niciun fel de dialog/confruntare între pretendenţii la fotoliul de primar al Oradiei. Atât Cseke, cât şi Groza, l-au indicat pe primarul Bolojan ca fiind cel care a refuzat să îi înfrunte.

Sfinxul Bolojan

– în fine, Cseke nu este de acord nici cu retehnologizarea CET prin trecerea pe gaz. Candidatul UDMR crede că s-a bătut pasul pe loc în ultimii doi ani şi că preţul la gaz a crescut şi va creşte în continuare într-un ritm foarte alert. Cseke crede că din această cauză facturilor orădenilor la încălzire vor fi tot mai mari, deşi Primăria va băga milioane de euro în retehnologizarea CET, trecându-l pe gaz, concomitent cu reabilitarea unor magistrale de termoficare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *