Tirle l-a criticat pe Seremi cu Blaga de fata

groza-seremi-blaga-tirle

Radu Ţîrle a reacţionat destul de agresiv la motivele invocate de Seremi în gestul său de a-şi da demisia. Tirle spune că nu are niciun conflict cu Seremi şi că deputatul şi-a căutat un motiv pentru a demisiona. „Din punctul meu de vedere nu există niciun conflict. E unul artificial. Eu ştiu acum că domnul Seremi caută motive pentru că a plecat. Nu e un secret pentru mine faptul că domnul Seremi are de mai mult timp întâlniri şi discuţii interesante cu liderii unor partide”, a declarat Tirle, azi.

De de altă parte, preşedintele CJ Bihor a admis faptul că a vorbit critic despre felul în care e organizat azi partidul, în teritoriu. „A existat o analiză a mea, într-o şedinţă a Colegiului Director al PDL, de acum două săptămâni, cu domnul Blaga de faţă. Am spus că nu există o coordonare. Sunt probleme. Unii au perceput-o ca pe un afront. Dar trebuie să fim realişti şi să le corectăm. Am spus-o atunci, în public. Îmi menţin punctul de vedere, că nu există o coordonare foarte bună la nivelul judeţului, că nu s-a muncit pentru partid”, s-a exprimat Ţîrle.

Pe de altă parte, Tirle dă de înţeles că Seremi ar vrea acum să plece din PDL: „Unele acţiuni ale domnului Seremi sunt mai uşor de înţeles acum şi de pus cap la cap. Sâmbătă, la Goronişte (pădurea lângă Tinca – n.r.) a invitat 16 primari şi au venit doi, care i-au spus că nu pleacă nicăieri. Nu mai muşcăm la orice momeală. Pentru mine politica înseamnă voturi. Restul sunt poveşti. Eu am demonstrat că am o zestre electorală. Să demonstreze şi alţii şi atunci lucrurile merg foarte bine”. Ajuns în acest punct, Ţîrle l-a provocat pe Seremi, aducându-i aminte că l-a bătut în 2008, în cursa pentru Consiliul Judeţean. „Dacă era aşa valabil, de ce nu a decis să candideze el? Îl rog să candideze el la Consiliul Judeţean şi să demonstreze tuturor că învinge cu 80% din voturi”, şi-a încheiat Ţîrle tirada la adresa lui Seremi.

Seremi şi-a dat demisia. Motivul: Ţîrle! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *