Primăria lui Bolojan înlănţuieşte Oradea

gard in oradea

Comunicat venit în urmă cu câteva minute de la Primăria Oradea. Îl redau integral:

„Deoarece s-a constat din partea unor cetăţeni o neglijenţă privind grija faţă de zonele verzi proaspăt amenajate (spaţii însămânţate cu gazon peste care s-a călcat), Direcţia Tehnică din Primăria Oradea a luat măsura împrejmuirii cu stâlpişori şi lanţ a acestor zone.

Astfel, în cursul acestei luni a fost îmrejmuită o zonă din Piaţa Cetăţii – lângă Blocul Cicero şi una pe str. Sucevei colţ cu Piaţa Cetăţii, în total aproximativ 100 ml de împrejmuire cu lanţ.

Totodată, au fost reparate îmrejmuirile distruse pe Cazaban (zona Sala Sporturilor) şi pe str. Meşteşugarilor colţ cu Lăpuşului.

Urmează ca după 1 Mai să fie îngrădite cu stâlpişori şi lanţ şi zona de pe malul Crişului (Piaţa Independenţei), dar şi zona de pe str. Dimitrie Cantemir (la statuie)”.

Nu e prima dată când se montează stâlpi, stâlpişori, garduri sau gărduleţe de tot soiul, te miri pe unde. Motivaţia e aceeaşi: „să protejăm”. Hai, serios!? Dăştepţii ăştia care se conduc chiar cred că cei care calcă spaţiul verde, acum vor ezita să sară „lănţucul” pus de Primărie?

Sau mai degrabă nu cumva e vorba să mai dăm ceva de lucru la câte un sponsor electoral? Şi aşa e campanie.

„La vremuri noi, tot noi!” – pare a fi dictonul alegerilor locale din Oradea anului 2012.

Poftiţi de-i votaţi, dragi orădeni!

Din acelaşi registru:

gard pe malul Crişului

gard mai solid, mai pretios

PS: pe când nişte gratii la geamurile Primăriei?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *