Pop Claudiu (PSD) – în plin elan spre cabinetul 2

claudiu-popPrin protocolul Uniunii Social Liberale (USL), PSD ar urma să primească postul de viceprimar în Oradea, dacă Ilie Bolojan (PNL) va câştiga un al doilea mandat de primar.

Actualul director comercial la Compania de Apă Oradea (CAO), Pop Claudiu Adrian este cel care ar deveni viceprimarul PSD, din postura sa de preşedinte al PSD Oradea. Poziţie pe care şi-o doreşte încă de când era deputat (2004-2008).

Acesta este contextul în care marţi, la lansarea candidaţilor USL pentru Primărie, respectiv CJ Bihor – Ilie Bolojan şi Cornel Popa – Pop a făcut oficiile de prezentator. Şi a făcut-o cu sârg. Claudiu Pop a vorbit la modul laudativ despre primarul Ilie Bolojan, referindu-se inclusiv la Podul Sovata. Pesedistul Pop a ţinut să spună că, în ciuda controverselor, „azi podul e traversat de mii de orădeni”.

Pop Claudiu Adrian l-a introdus în scenă şi pe preşedintele PSD Bihor, senatorul Ioan Mang. Despre Mang, Pop a afirmat că este „vizionar, înţelept şi luptător”.

Şi Mang a luat cuvântul. Însă deşi va figura pe lista USL pentru Consiliul Judeţean, Mang spune că nu ţinteşte un post de vicepreşedinte al CJ. În discursul său de miercuri, Mang a criticat Guvernul, acuzându-l că „mimează reforma, aşa cum au mimat-o Dej şi Ana Pauker”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *