Petru Filip, pe moşia lui Dragnea

Valeria si Petru Filip, la alegerile locale din 2004, cand Filip a castigat Primaria Oradea a doua oara„Don Pedro” Filip va fi o pasăre tot mai rară prin judeţul Bihor. Surse pesediste care ştiu ce vorbesc (până la proba contrarie) spun că ex-primarul de Oradea şi-a aranjat ploile în PSD prin sud.

Petru Filip va candida pentru un nou mandat parlamentar în judeţul lui Liviu Dragnea – Teleorman. Baronpesedist amator de brazilience, alături de Radu Mazăre, Dragnea e generos cu candidaţii (scuzaţ’ cacofonia, vă rog) venetici, plasaţi ca atare de conducerea partidului. Filip a ajuns un asemenea venetic, după ce PDL Bihor nu l-a mai vrut, în 2010. Întâi s-a aciuiat la PDL sector 2 Bucureşti. Şi acum, că a văzut că Guvernul Ungureanu pică, s-a reorientat rapid, spre USL.

Filip ştie că USL va veni la Putere, mai degrabă mai devreme, decât mai târziu, şi că numai cu trei trandafiri roşii în piept va putea sta liniştit dinspre alte probleme, azi doar legende urbane, ce datează din vremurile în care era primar la Oradea.

Trăiască „Don Pedro” Filip, cel atot-orientatul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *