Mărcuş (PDL) se luptă cu Grecu (USL) pentru Primăria Santandrei

ioan marcus

Primarul PDL de Santandrei s-a arătat ieri deranjat de exprimarea pe care viitorul candidat al USL la Primăria Sântandreiului, ar fi folosit-o recent, în public. Fost consilier PNG, Mihai Gabor, cunoscut ca „Grecu”, a trecut la PNL şi e omul pe care USL se bazează pentru a-i lua lui Mărcuş Primăria. Potrivit lui Ioan Mărcuş, referindu-se la investiţiile din ultimii ani derulate în Zona Metropolitană Oradea, Gabor s-a referit la ZMO ca la „Zona Metropolitană a partidului PNL Bihor”.

„Eu sunt membru fondator al ZMO, iar proiectul Aparegio e din 2006, nu din 2008. Trebuie să ne facem fiecare partid câte o zonă metropolitană sau trebuie să plecăm din zona metropolitană dacă nu suntem în partid?!”, s-a intrebat Mărcuş, acuzând politizarea acestei entităţi administrativ-teritoriale.

mihai gabor grecu ebihoreanul.ro

Grecu a ajuns candidat al USL după ce a plecat din PNG, alături de alţi trei consilieri locali. Grecu este finul lui Călin Popa – fiul senatorului Cornel Popa, preşedintele PNL Bihor şi co-preşedinte al USL Bihor.

Popa spune însă că nu s-a implicat în desemnarea lui Gabor ca şi candidat al USL pentru Primăria Sântandreiului. Senatorul susţine că PNL – zona Oradea, a avut toată libertatea de a-şi alege omul. Senatorul precizează, totuşi, că Grecu a avut peste 1.000 de voturi la ultimele alegeri, cele din 2008.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *