Blaga aseamănă PDL cu biserica din sat

Vasile Blaga

„Să spui că vreau să distrug partidul e ca şi cum aş vrea să distrug biserica din sat”. Astfel a reacţionat ieri Vasile Blaga la spusele lui Ştefan Seremi, fost preşedinte al PDL Bihor. „Am văzut că a declarat că nu-l mai reprezintă PDL. E interesant să spui aşa ceva, când cu doar trei-patru zile în urmă erai preşedintele PDL Bihor”, a adăugat Blaga. Cu o zi în urmă, Seremi îmi declarase în exclusivitate că Blaga vrea să distrugă partidul.

Altfel, Vasile Blaga îi reproşează lui Ştefan Seremi că în calitatea sa de preşedinte al PDL Bihor nu a ţinut conferinţe de presă mai dese, pentru a le explica cetăţenilor măsurile luate de Guvern. Blaga nu a vrut să spună dacă îi reproşează şi altceva ex-liderului PDL Bihor. „Toate discuţiile se poartă în interiorul partidului. Îi urăsc pe cei ce dau pe surse”, spune Blaga, care nu crede că sunt primari PDL care vor părăsi partidul, alături de Seremi.

Altfel, Blaga spune că de Paşti îi aşteaptă pe colegii săi de partid la o masă în satul său natal, la Petrileni. Specialitatea culinară a bucătarului Vasile Blaga e bucătăria ungurească: bogracs, gulyas şi alte asemenea. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *