Violenţă la tot pasul. România, la un pas de implozie?

romania-violenceSăptămâna trecută, jandarmii şi stewarzii i-au luat la bastoane pe suporterii şi militanţii ecologişti. Totul pentru că nişte băieţi cu atitudine şi curaj au îndrăznit să afişeze un BANNER în care se punea semnul de egalitate între FRF şi Gold Corporation (RMGC). „FRF=RMGC” este mesajul transmis lumii întregi din peluza meciului România – Uruguay. Aceasta, desigur, după ce MIRCEA SANDU demonstrase încă o dată că singura valoare pe care o apreciază este BANUL, „muşcând” momeala unei farse orchestrate de ecologiştii ANTI-CIANURI.

„Bun”. Apoi a venit ştirea cu CRIMA din ORADEA. Dis-de-dimineaţă, un italian venit din ţara care îi arată pe români ca fiind apostolii Violenţei l-a executat cu sânge rece, fix în cap, tocmai de stradă, pe un român care, vezi Doamne, i-ar fi datorat bani. După ce a fost prins, criminalul ITALIAN Aldisio Andrea Zappa a explicat, senin, că datornicul îi râsese în nas când s-a dus să-i ceară banii datoraţi…

crima oradea sursa bihon.ro

Azi, tot în Oradea, un VATMAN e BĂTUT MĂR de doi tipi coborâţi dintr-un VW Passat, pentru că vatmanul a avut curajul să-i claxoneze, după ce şoferul Passat-ului îi tăiase calea, pe strada Primăriei! Nervoşi, indivizii au aşteptat tramvaiul şi pe vatman cu două-trei staţii mai incolo, apoi au intrat peste el în cabina vatmanului şi l-au tăbăcit pe omul în vârstă de 40 şi ceva de ani. A trebuit să vină Salvarea şi să ducă victima la Urgenţe. Nimeni din tramvai n-a reacţionat, desigur.

În sfârşit, un alt episod, de astă dată hiper-VIOLENT: azi, 5 martie, spre seară, televiziunile centrale dau o ştire-şoc: OPT OAMENI ÎMPUŞCAŢI într-un coafor din zona Perla, din Capitală. Două dintre victime mor!

Ce se întâmplă cu noi, fraţilor? Cred că acest şir de violenţe sunt doar SIMPTOMELE unui cancer de care societatea românească suferă. VIOLENŢA este consecinţa directă a traiului greu de zi cu zi. Românii sunt tot mai nervoşi în România. Uitaţi-vă în lume. Care sunt societăţile cele mai violente? Sunt exact acelea cu un grad mare de SĂRĂCIE, cele în care bogăţia e împărţită absolut inechitabil sau cele care şi-au pierdut busola. Nu trebuie să vă gândiţi prea mult, nu-i aşa? Vă gândiţi la periculoasele ţări africane sau la cele din America Centrală şi de Sud. Ori, la ultimul capitol, anumite regiuni din Statele Unite.

in fata violentei suntem toti copii

Problema VIOLENŢEI nu se va rezolva cu măsuri care ne vor împinge spre un stat poliţienesc. Dintr-un motiv simplu şi certificat de istorie: VIOLENŢA NU POATE FI ÎNVINSĂ PRIN ALTĂ VIOLENŢĂ. Dacă nu ne uităm la rădăcina problemei, vom cădea din lac în puţ, într-o spirală a răului care ar putea aduce România în pragul unei IMPLOZII. Nu vreau să fiu prea apocaliptic, dar dacă nu vom fi mai sinceri cu noi şi cu cei din jurul nostru, mi-e teamă că secolul XIX nu va fi deloc unul PENTRU România.

ROMÂNII au o VORBĂ: peştele de la cap se-mpute. Oare dl băsescu traian a auzit de ea?!

[youtube]KV86OxVkse4[/youtube]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *