Tirle a dat Washington-ul pe Bucuresti

Radu Tirle si sotia sa, DanielaDupă ce vreme de trei ani s-a plimbat mai mult pe axa Chicago – Washington – Bruxelles – Strasbourg, preşedintele Consiliului Judeţean, Radu Tirle pare să fi identificat, într-un final, şi locul Bucureştiului pe harta globului pământesc. De când a intrat „cu sufletul” în PDL, astă-toamnă, Tirle face cărare la Bucuresti cât n-a făcut în trei ani. S-ar putea spune, aşadar, că Ţîrle a dat American Airlines pe TAROM. 

Totul pentru a-i convinge pe bihoreni că mai merită să stea un mandat în fruntea CJ Bihor. Şi fiecare „excursie” în Capitală e marcată apoi de câte-o conferinţă de presă, în care ne spune nouă, ziariştilor, ce promisiuni a mai primit din Bucuresti. Cum ne va face Guvernul aeroport, drumuri şamd…

Ce nu face omul pentru o funcţie pe care nici n-o dorise la început. Dar multe îl pot schimba pe om în patru ani de mandat. Îi mai ştim şi pe alţii…

Tot legat de vizitele domnului Tirle la Washington. Până anul trecut, nu trecea luna februarie fără ca Radu Tirle să nu anunţe o deplasare la Washington, pentru a participa la un mic dejun cu rugaciune, organizat anul de Casa Albă. Desigur, alaturi de Tirle, cu Obama mai luau micul dejun alte cateva sute de invitaţi, în mai multe încăperi. Ceea ce însemna că presedintele CJ Bihor nu se afla neapărat în aceeaşi sală cu presedintele Americii. Iată însă că acum a trecut deja luna februarie şi Ţîrle nu ne-a pomenit nimic despre un alt zbor peste Atlantic. O fi anul electoral de vină?

Un memento amuzant: cine oare îl persifla anul trecut pe Tirle în plenul CJ Bihor, pentru plecările sale prea dese la Washington? Tocmai un actual coleg de partid din PDL, care pe atunci îi era adversar politic. Cine e? Detalii pe BIHON.

În loc de PS. Acum patru ani, Tirle promitea că alături de Ilie Bolojan va face din Bihor un judeţ de nota 10. Ce notă credeţi că merită azi Bihorul?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *