PSD anunta lista pentru Consiliul Local Oradea

claudiu pop psd oradeaSocial-democraţii din municipiul Oradea şi-au desemnat candidaţii pe lista USL. La şedinţa Comitetului Executiv al PSD Oradea din data de 21.03.2012 s-au stabilit propunerile PSD Oradea pentru lista de candidaţi ai USL pentru Consiliul Local Oradea. Componenţa listei este următoarea:

Nr crt.

NUME PRENUME

PROFESIE

1.

POP CLAUDIU

economist

2.

BARABAŞ CĂLIN

Asistent medical principal

3.

BONCHIŞ IOAN

Inginer economist

4.

BUNEA DOINA

profesor

5.

BUZGĂU FELIX

economist

6.

DEBELKA LILA

inginer

7.

GAL SORIN

inginer

8.

MOHAN AUREL

medic

9.

SABĂU LIVIU

economist

10.

SILAGHI COSMIN

Administrator societate comercială
11.

STÂNGĂ ADRIAN

inginer

12.

TIMOFTE CLAUDIA

Lector universitar doctor

Merită remarcat faptul că niciunul dintre actualii consilieri locali ai PSD Oradea – Ovidiu Mureşan, Pavel Mercea şi Bogdan Hossu – nu se regăsesc pe această listă.

Preşedintele PSD Oradea, Claudiu Pop, spune totuşi că nu are nimic să le reproşeze actualilor consilieri locali PSD. „Venim cu o echipă nouă care suntem convinşi că vor avea o activitate bună, ca şi vechea echipă. Nu am niciun reproş de adresat colegilor din Consiliul Local. Dimpotrivă. E o strategie de schimbare şi în plus ei şi-au anunţat alte planuri. Rămân în partid, vor pun osul la treabă şi suntem convinşi că în funcţie de rezultate fiecare va avea recompensa cuvenită muncii pe care a depus-o”, ne-a declarat Pop.

Preşedintele PSD Oradea mai spune că numele candidaţilor că au fost anunţate în ordine alfabetică. Mai mult, lista va putea fi modificată, în luna mai. „Lista va fi finalizată în funcţie de prestaţia şi implicarea fiecăruia. Vor putea suferi modificări inclusiv în privinţa componenţei. Acum este o ordine alfabetică, exceptându-mă pe mine, ca preşedinte”, transmite Claudiu Pop, adăugând că USL îşi doreşte în Oradea 16 consilieri locali.

În prezent director comercial la Compania de Apă, Claudiu Pop ţinteşte poziţia de viceprimar după alegerile din 10 iunie.

PSD şi PNL Bihor vor susţine o listă comună a USL pentru Consiliul Local Oradea şi Consiliul Judeţean.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *