Liderul sindical de la CJ Bihor, Kiss Judit, intra in greva foamei!

kiss-judit

Liderul sindical din Consiliul Judetean, Kiss Judit, anunţa azi, la ora 16, că intră în greva foamei! „Prin prezenta, Kiss Judit angajată la Consiliul Judetean Bihor, în funcţia de consilier, Lider de Sindicat Forum din Consiliul Judeţean Bihor, vă aduc la cunoştinţă că în urma situaţiei create în cadrul instituţiei, prin presiunile care s-au făcut asupra mea şi colegilor. Declar pe propria mea răspundere că începând cu ora 15.30 voi intra în greva foamei!”, anunţa ieri, la ora 16, Kiss Judit, printr-un comunicat. Gestul surprinzător al liderei de sindicat vine după ce a eşuat să organizeze o greva a angajatilor din Consiliul Judetean, prevăzută pentru luni, 12 martie 2012.

„Mi-au distrus numele şi reputaţia, prin această situaţie creată în cadrul Consiliului. Cei din conducere nu au dorit să discute. Am dat soluţii, nimeni nu m-a ascultat”, mi-a declarat, Kiss Judit, decisă să apeleze la acest gest extrem pentru a atrage atenţia asupra situaţiei financiare a angajaţilor din CJ Bihor.

Salariaţilor de la Consiliul li s-au ciuntit salariile la jumătate prin decizia Curţii de Conturi de a le tăia sporurilor, decizie confirmată apoi de instanţă.

soltanel tirle

Kiss Judit îi vede vinovaţi pe preşedintele Radu Ţîrle şi pe secretarul Judeţului, Carmen Soltănel, pentru că nu au făcut toate demersurile posibile ca drepturile salariale ale angajaţilor CJ Bihor să nu fie diminuate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *