Basescu face propaganda cianurilor de la Rosia Montana

salvati rosia montanaBasescu n-are rusine si nici limita auto-impusa. Luni seara, in discursul livrat pentru anuntarea noului prim-ministru, ”capetenia” nu s-a abținut: a ținut neapărat să pomenească și despre exploatările minieră. Practic, a făcut propagandă pe față proiectului cianurist de la Rosia Montana. Același proiect – derulat de niște mari granguri internaționali – care otrăvește spațiul publicitar audio-vizual și internautic al mass-mediei române.

Iată relatarea Mediafax:  ”(Președintele Basescu) a vorbit despre crearea de locuri de muncă drept “prioritatea zero” a noului Executiv, prin utilizarea fondurilor europene, înfiinţarea de IMM-uri şi redeschiderea unor exploatări miniere de orice natură”. De orice natură, da? Ce contează că ne otrăvim munții și că ne vindem aurul de la Rosia Montana pe bani mărunți? Pe Băsescu nu-l interesează cât e negru sub unghie că în Piața Universității, de o lună încoace se protestează și împotriva nocivului proiect pe care RMGC vrea să-l deruleze la Rosia Montana, prin cianuri.

Să-ți fie rușine, Traian Băsescu!

PS: bine-nțeles că Emil Boc, în lașitatea sa, a evitat să răspundă luni seară la TVR, dacă e pro sau contra proiectului cianurist de la Rosia Montana. Asta dupa ce in urma cu cateva luni s-a pronuntat impotriva lui. Mai stii ca n-o fi fost si asta un motiv pentru care Basescu l-a trimis la plimbare?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *