Ponta, noul prostanac

PontaPonta promitea să aducă un alt suflu PSD-ului. Dar nu face decât să-i calce pe urme prostănacului pe care tocmai l-a zburat de la șefia Senatului – Mircea Geoană. Lui Victor Ponta i-a reușit operația, dar pacientul i-a murit. A scăpat de Geoană, care-i stătea în gât, bag seama, ca președinte al Senatului. Dar pacientul spun că i-a murit, pentru că PSD a pierdut, previzibil, șefia Senatului. Cu operația asta, Ponta a ajuns să joace el rolul prostanacului, făcând aceeași greșeală pe care a făcut-o Geoană în 2005. Și atunci, așa cum face acum Ponta, proaspătul președinte al PSD – Mircea Geoană – se grăbea să-l înlocuiască pe ex-șeful PSD, Adrian Năstase, și de la președinția Camerei Deputaților. Și atunci, ca și acum, de câștigat a câștigat tot PDL. Atunci, Năstase a fost urmat de o A-nastase, iar acum Blaga profită de prostia pesediștilor.

Poate nu întâmplător în epoca post-Iliescu PSD-ul face tot timpul tușa, în Opoziție. Și acum o știe toată lumea de ce. Chiar Iliescu ne-a spus-o, în urmă cu câțiva ani buni: pentru că în fruntea partidului au stat și stau și acum niște prostanaci.

Cum nici celălalt crai al USL-ul, Crin, nu pare mai breaz, tare mi-e că anul viitor pe vremea asta USL-ul nu va ajunge să primească mult-visatul 50%+1 din voturile românilor… Oare popoarele PSD și PNL ce-or zice de poantele lui Ponta?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *