Românii, în top 10 popoare ce vor dispărea! ;)

romaniaŞtire: Romania se numara printre primele 10 tari care vor disparea, daca nu va creste rata natalitatii, arata cercetatorii ONU, care au realizat un calendar al disparitiei omenirii. Potrivit clasamentului, primele 10 tari care vor disparea sunt Macao, Hong Kong, Bosnia, Rusia, Malta, Slovacia, Singapore, Romania, Ungaria si Macedonia.
Cercetatorii afirma ca unele tari nu vor disparea. Este vorba in special de tari din Africa, Orientul Mijlociu, cu exceptia Iranului, Asia Centrala si Caucaz.
Afganistanul, Pakistanul, India, Mongolia, Indonezia, Filipinele si majoritatea tarilor din America Latina, cu exceptia Braziliei si Chile, nu sunt amenintate cu disparitia. ONU publica in mod regulat aceste estimari, in raportul UN World Population Prospects. Cercetatorii au stabilit, pe baza ratei actuale de natalitate, data aproximativa a mortii ultimei femei din fiecare tara, ceea ce semnaleaza sfarsitul ciclului de reproducere a populatiei.
Concluziile mele. Neserioase, desigur:
– încă o dată se dovedeşte că soarta neamului românesc e legată ombilical de cea a neamului unguresc. 😀
– bine, măcar, că printre cei care dispar sunt şi „binefăcătorii” noştri istorici, ruşii. Capra vecinului!
– cel mai rău îmi pare nu de noi, de români, ci de ăia din Macao. Unde-or să mai joace ruletă şi blackjack occidentalii, când merg să se desfăteze prin Asia?
– din ciclul, ce-i rău şi mult nu piere. De aia nu piere nici Pakistanu’.
– evident că aia care nu au auzit de Durex – africanii, asiaticii şi urmaşii maeştrilor zen din India – vor mai face umbră Pământului destul timp de-acum încolo.
Ar mai fi câteva, dar deja aş deveni prea serios, aşa că mă abţin.
Să trăiţi bine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *