Pasajul Neş, gata când începe şcoala…

pasaj nesPe lista de investiţii a Primăriei mai figurează şi pasajul pe deasupra căilor ferate, de pe strada Teodor Neş. Până să intre în reabilitare, circulaţia pe acest pasaj era restricţionată la o singură bandă şi cu un tonaj de maximum 3,5. Iniţial, termenul de reabilitare a pasajului a fost fixat pentru 2 iulie, dar în cele din urmă ar trebui finalizat pe 15 septembrie. „Cei de la CFR nu m-au lăsat să lucrez decât două ore pe zi. Astfel, am fixat un nou termen. Până începe şcoala, reabilitarea pasajului trebuie finalizată”, ne-a declarat ieri directorul tehnic al Primăriei, Mircea Ghitea.
În această perioadă, se mai lucrează la reabilitarea unor străzi din bani europeni. În cadrul programului realizat din fonduri structurale (POR – Regio), mai e de lucru pe Bdul Decebal, pe strada Horea şi pe legătura dintre strada Cazaban şi Splaiul Crişanei.
De asemenea, cei de la Drumuri Orăşeneşti trebuie să realizeze spaţiile verzi pe străzile reabilitate. Mai au însă de lucru la acest capitol. Spre exemplu, pe străzile Bumbacului şi Morii, reabilitate în cadrul acestui program, alveolele dintre trotuare şi carosabil au fost umplute cu pământ. Rămâne de văzut când şi cum va răsări şi iarba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *