Hai Bihoru’, du-ne-n „A”!

FC BihorAzi, de la ora 11 Oradea își joacă la Drobeta Turnu Severin viitorul fotbalistic. Mânjii Bihorului trebuie să bată Gaz Metan CFR Craiova, o echipă fără tradiție, fără suporteri, ce preferă să joace în alt oraș, chiar dacă și acolo stadionul rămâne mai tot timpul gol. Care e rolul unei asemenea echipe? Acela de a încurca pe alții, desigur. Și, hai s-o spunem pe aia dreaptă, băieții de la Craiova au un singur gând în Liga 2: să facă bani.

Sper ca Mărkuș&Co. vor trece peste emoțiile inerente și ne vor duce acolo unde tânjim cu toții: în Liga 1. În tur, FC Bihor a învins Craiova cu 3-1, cu două goluri ale lui Mărkuș și unul al lui Coroian. Meciul, live pe http://www.sport-online.tk/ !

fc bihor galerieBihorul promovează 100% după șapte ani de „B” dacă învinge Gaz Metan CFR Craiova. La fel, FC Bihor promovează dacă obține la fel de multe puncte în acest meci ca și Mioveniul, ce joacă de la aceeași oră, la Turda. Meciurile pot fi ascultate la Radio Cluj. Gaz Metan Craiova – FC Bihor va fi transmis pe Dolce Sport.

În disputele cu contracandidații Bihorului la promovare, Gaz Metan Craiova a înregistrat următoarele rezultate:

Cu Mioveni: 3-0 acasă, 0-1 deplasare

Cu Petrolul: 1-1 acasă, 1-1 deplasare

Cu Iașiul: 0-3 acasă, 0-1 deplasare

Cu Sibiul: 0-0 acasă, 1-3 deplasare

Iată și ceva statistici:

FC BIhor, ultimele meciuri în deplasare

fc bihorGaz Metan Craiova, ultimele meciuri pe teren propriu

gaz metan craiova

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *