Fiesta FC Bihor în fața Primăriei

ultras FC BihorCâteva sute de ultrași și suporteri fideli ai FC Bihor au ținut să fie prezenți sâmbătă seara, în fața Primăriei Oradea, la întoarcerea eroilor locali – componenții echipei FC Bihor – de la Drobeta Turnu Severin, acolo unde FC Bihor a reușit să învingă și, astfel, să revină pe prima scenă fotbalistică a țării, după șapte ani.

Ultrașii de la Peluza Nord Oradea au făcut o atmosferă fantastică, scandând mai multe refrene pentru eroii locali, mânjii FC Bihor, care au reușit să înfăptuiască un vis ce părea deja irealizabil: Promovarea. Jucătorii s-au arătat recunoscători fanilor, cu care și-au strigat la unison devoțiunea pentru cauza fotbalistică a Oradiei. (+galerie foto)

Primarul Ilie Bolojan, liderul PNL Bihor, senatorul Cornel Popa și vicepreședintele Consiliului Județean, Dumitru Voloșeniuc – cel ce se ocupă îndeaproape de echipă – i-au întâmpinat pe glorioșii fotbaliști ai FC Bihor. Președintele clubului, Ovidiu Șerban Morcan, a sărbătorit laolaltă cu jucătorii și fanii succesul accederii în prima ligă.

„Inimile noastre strigă-n cor,

pentru BIHOR

Luptă și câștigă pentru noi,

FC BIHOOOOR!”

sau

„Cinste lor, cinste lor,

cinste BIHORENILOR!”

ori

„Oradea, Oradea, Oradea

suntem NOI!”

la fel ca și clasicul

„BI-HO-RU’, BI-HO-RU’!”,

au fost câteva dintre scandările preferate ale mulțimii adunate în fața Primăriei, tonul dându-l ultrașii de la Peluza Nord Oradea (PNO).

În nefasta tradiție românească, nu au fost uitate nici „dedicațiile” la adresa granzilor din Capitală sau a oltenilor. Desigur, rivalii de la UTA și-au primit și ei porția de la ultrașii PNO.

În imaginea de mai jos, eroul de la Drobeta, Cătălin Chiș, radiind de fericire. Chiș e cel care a marcat o triplă, pecetuind astfel promovarea bihorenilor în „A”.

Catalin Chis

Imaginile spun mai mult decât 1.000 de cuvinte:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *