Show erotic total, în Queen’s

show erotic queensDuminică, Queen’s Pub le-a făcut cadou bărbaţilor iubitori de frumos o seară erotica incendiară. Patru amazoane aduse din Ungaria a pus pe jar publicul format exclusiv din bărbaţi. Formele şi mişcările lascive ale stripteuzelor i-au încălzit pe masculi încă din primele minute ale show-ului.
Atmosfera s-a încins pe măsură ce fetele s-au dezbrăcat de orice inhibiţii şi au început să bage în seamă publicul din ce în ce mai mult.
AU ATINS ISPITA
Bărbaţii – încinşi deja la văzul formelor apetisante pentru orice mascul viril – şi „ajutaţi” şi de licorile din pahare, au început să simtă la propriu gustul atuurilor show erotic queensobraznicelor show-girls. Costumele stripteuzelor a inclus deja clasica asistentă medicală decisă să-i injecteze cu testosteron pe bărbaţii care au simţit pe pielea lor aroma cremelor de corp cu care s-au dat fetele. Şi nu a fost deloc puţină, la fel cum stilul în care vâscosul lichid alb poposea între nurii amazoanelor era unul cât se poate de original.
Publicul a fost delectat şi de cea mai dezinhibată „călugăriţă” pe care au putut-o veda vreodată. Blonda „maică” nu a ezitat să-şi toarne pe corp ceară din lumânarea aprinsă, stârnind imaginaţia admiratorilor, care au rezistat cu greu în faţa ispitelor „călugăreşti”. Finalul a fost unul apoteotic, când fetele au demonstrat ce înseamnă dragostea între feline, în faţa unor admiratori zgomotoşi în manifestări…
Show-ul erotic a avut toate ingredientele necesare unei asemenea manifestări şi e puţin probabil ca vreunul dintre bărbaţii ce au plătit biletul de intrare la „Men’s Night” – fixat la 10 lei – să regrete că a făcut-o.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *