Prefectul de Constanta isi face campanie de imagine cu masina MAI

Claudiu-Iorga PalazLa întâlnirea Asociației Prefecților și Subprefecților din România, desfășurată sâmbătă în Băile Felix, cel care a atras atenția a fost prefectul de Constanța, Claudiu-Iorga Palaz. Reprezentantul Guvernului din județul Constanta a venit la întrunirea din Băile Felix cu mașina de serviciu, aparținând Ministerului Administrației și Internelor (MAI), pe care și-a inspriționat-o după bunul său plac. În avantajul imaginii sale, evident.

Palaz a lipit pe portierele din față a mașinii o stemă mare a României, cu denumirea „Guvernul României; Instituția Prefectului Constanta”, iar pe portierele din spate și-a inscpriționat propriu său nume, „Claudiu-Iorga Palaz”, adăugând dedesubt și un slogan cu iz electoral: „Prefect pentru tine”.

Claudiu-Iorga Palaz„Face parte dintr-o campanie de imagine pentru Instituţia Prefectului şi a imaginii prefectului. Mi se pare firesc să fac campanie instituţiei, e normal să fie aşa. Nu mă interesează niciun subiect electoral, o fac pentru instituţie”, și-a motivat gestul prefectul de Constanța, cu destul tupeu.

Prezent și el în Băile Felix, ministrul Administrației și Internelor, Traian Igaș, s-a ferit să comenteze gestul prefectului de Constanta, insistând că trebuie mai întâi să vadă despre ce e vorba. Astfel, ministrul a lăsat problema în coadă de pește…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *