O masina RER a ars langa Liceul Onisifor Ghibu!

masina RER arsaO autoutilitară RER Ecologic Service a ars sâmbătă dimineaţa, în cartierul orădean Nufărul. Incendiul a izbucnit la ora 9.50,  chiar lângă Liceul Onisifor Ghibu, pe strada cu acelaşi nume. Autoutilitara a făcut explozie la cauciucul dreapta faţă. De asemenea, motorul a luat foc. Pompierii au intervenit la faţa locului în circa 10 minute de la declanşarea incendiului.

L-am contactat pe directorul RER, Ionel Ban, pentru a ne relata ce s-a întâmplat cu maşina RER lângă Liceul Ghibu: “A fost un scurt-circuit, însă nu ne putem da seama încă exact ce a fost. Incendiul a izbucnit pe dreapta, acolo pe unde trec, pe şasiu, cablurile dintre cabină şi caroserie. Şoferul era pe stânga, la fel şi containerele. Abia când i s-a oprit motorul, şoferul a realizat ce se întâmplă. Deja ardea. 100% cabina nu mai poate fi reparată. La motor, sunt topite părţile de plastic şi de aluminiu. Bine că nu s-a aprins şi gunoiul din benă…”, ne-a informat Ban.

RER Ecologic Oradea are 21 de autoutilitare în parcul său auto. Autoutilitara care a ars e un Iveco Stralis, vechi de cinci ani. Conform spuselor directorului Ban, valoarea sa de piaţă era cotată la 90.000 de euro.

foto: CLAUDIU CHEBĂU

Claudiu Chebau

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *