Franks ne porunceşte. De ce tac Băsescu şi Boc?

Traian Basescuemil-bocDe două zile sunt consternat. Jeffrey Franks ne spune ce va face Guvernul Boc, că ne va tăia subvenţiile pentru căldură, băgându-ne în disperare la iarnă. Tot Franks vorbeşte despre salariile românilor, care nu se ştie dacă şi cu cât vor creşte în 2012. Unde e Boc în tot acest timp?

Ce face „premierul” câtă vreme reprezentantul FMI face pe şeful-diriginte la Bucureşti? Unde s-a ascuns pigmeul cocoţat în vârful administraţiei româneşti?! Răspunsul e simplu: iresponsabilul limbut Boc e în campanie electorală, pregătindu-se pentru lupta fratricidă cu Vasile Blaga. Ţara arde şi Boc se piaptănă!

Nu numai că e în campanie electorală, dar pare că i se rupe că-i aruncă pe români într-o sărăcie lucie. Boc îl lasă pe asasinul economic Jeffrey Franks să ne anunţe măsurile ce vor arunca România într-o veritabilă Apocalipsă. Poporul român e umilit şi probabil că mulţi dintre noi nici nu realizăm. Suntem transformaţi într-o turmă de oi tâmpe, care habar nu avem de unde vin şi încotro ne îndreptăm.

Jeffrey FranksCe ne-ar putea zice Băsescu şi Boc că s-a ales de miliardele de euro împrumutate de la FMI în ultimii ani? Unde se văd banii şi de ce, în ciuda căruţei de bani luate de la Fondul Monetar, ni se anunţă numai şi numai curbe de sacrificiu? De ce singura consecinţă a pactului cu Diavolul financiarinternaţional e doar transformarea poporului român în sclav la Stăpânul cu birourile la Washington D.C.?!

sediul FMI de la Washington

În tot acest răstimp, marinarul Băsescu pare să fi abandonat şi el voluntar cârma, ascunzându-se în fundul cabinei sale, înecându-şi laşitatea în vreun pahar, două, trei de whiskey. E acelaşi Traian Băsescu care în 2008 le spunea profesorilor că Guvernul Tăriceanu nu vrea să le mărească salariul, deşi economia permite. E acelaşi preşedinte care, atunci când a fost suspendat din funcţie, şi-a făcut campanie electorală întrebându-i pe români: „Să nu vorbesc?”. Ca şi cum ar fi fost suspendat pentru că a vorbit prea multe. Vorbiţi acum, domnule preşedinte! De ce e e necesar ca românii să suporte din nou măsurile FMI? E Franks trimisul stăpânilor dvs.?

Basescu

E acelaşi Băsescu care a sucit mintea românilor cu promisiunea-slogan „Să trăiţi bine!”. Au trecut deja şapte ani de când Băse’ ne conduce orbeşte. Cum trăiţi?

Ce ar trebui să se mai întâmple în ţara asta pentru ca un conducător politic din vârful piramidei să fie acuzat de Înaltă Trădare? Avem un trup bolnav: Se cheamă România.

Care e leacul şi cine îl va prescrie? Precum vedeţi, soluţiile din afară sunt pline de venin. Cât vom mai dormi???

One thought on “Franks ne porunceşte. De ce tac Băsescu şi Boc?”

  1. Traian Basescu: Vasile,am dat bani la toata lumea! Dar de tine am uitat… Sunt hotarat sa-ti ofer 3 milioane de euro.Verifica contul. Continua sa prezinti spectacole cu caracter profund religios si social! Poporul Roman se afla in hibernare… Numai tu poti realiza Schimbarea la fata a Romaniei!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *