FC Argeș – FC Bihor 1-1. Oradea pică pe locul 3.

FC BihorDupă frustranta remiză de pe teren propriu cu UTA, FC Bihor a mai colecționat un egal. De astă dată la Pitești, cu FC Argeș, ocupanta locului 11. Golul echipei noastre a fost înscris de Florean, în minutul 49, la doar câteva minute după ce FC Argeș deschisese scorul, prin Ivănică. Cu acest singur punct scos din deplasare, FC Bihor pierde poziția de lider în Petrolului, care a învins adineaori Voința Sibiu, pe final de meci, cu 1-0. Cum şi CS Mioveni a câştigat la Slatina cu 2-0, FC Bihor e acum abia pe locul trei, nepromovabil.

Florean

Marcatorul golului, Andrei Florean, are doar 18 ani. De altfel, toată echipa Bihorului e una extrem de tânără. De aceea, indiferent de rezultate, merită sprijinul nostru.

În aceeași etapă, într-un alt meci cu maximă relevanță pentru promovare, ALRO Slatina – CS Mioveni, 0-2. Deşi Bihorul e acum pe locul trei, nu înseamnă că echipa noastră a ieşit din cărțile promovării.

Spun că egalul acesta din deplasare era de așteptat, pentru că e greu să câștigi toate meciurile de pe teren străin. Iar FC Bihor câștigase ultimele patru meciuri din deplasare. Și nu oriunde, ci pe terenurile contracandidatelor la promovare. De aceea, ar fi cazul să mai câștigăm și acasă. Iar meciul cu ALRO Slatina, din etapa viitoare – duminică 15 mai, ora 12 – e cea mai bună ocazie…

Clasamentul, acum:

1. Petrolul Ploiești – 49 p

2. CS Mioveni – 48 p

________________

3. FC Bihor – 48 p

4. Sibiu – 44 p

5. Slatina – 42 p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *